Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам/бартеросвам Fiat Bravo JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам/бартеросвам Fiat Bravo JTD

Фиат БравоДата на регистрация 10.2001год.Мотор - Дизелов 105кс.Километри 226 000/100% реални/Ел. СтъклаЕл. ОгледалаЦентрално заключванеКлиматроник/работещ/Ляти Джанти 15СервоЕърбег3000лв.Приемам бартери за всякакъв вид автомобили, просто искам да разнообразя и си взема друга кола.Ксенон на къси светлини, ляти джанти оригинални фиат с летни гуми и две зими.Ниско окачване, разпънка спарко на ботушите, хубав салон, бели километражи веглиа.Добра музика сони с 6 колони туба и усилвател.Всичко по колата работи, карана и добре подържана, не е имала удари никакви освен козметични ожулвания разбира се.Няма скъсано по салонаhttp://pics.data.bg/albums/36581/fiat

Коментар

Колега след като си писахме на лични така и не се обади за колата .Не остави и телефон както обеща много НЕСЕРИОЗНА постъпка !!! Та ако имаш интерес найтина да си продаваш колата си остави телефон за връзка .
      Bravo HGT 2.0 20v

Коментар

ЗдравейЩе звънна днес след работа, до 18часа съм.Прибрах се късно снощи от Гърция колега затова не съм звъннал.Поздрави

Коментар

rumenmitrev написа:
          ЗдравейЩе звънна днес след работа, до 18часа съм.Прибрах се късно снощи от Гърция колега затова не съм звъннал.Поздрави
          След като колегата беше така добър да си остане СУПЕР НЕСЕРИОЗЕН и да НЕ СЕ ОБАДИ , моля всички съфорумници да не се подвежтат по обявата защото явно е ФАЛШ . Поздрави ПС> Нямам интерес към колата ще търся друга Причината е съвсем ясна , а именно несериозното отношение и евентуални проблеми защото трябваше да измина 500 км .
          Bravo HGT 2.0 20v

Коментар

Коелга звънях ти два пъти след работаЕто това ми е телефона 0895 799 110, който пожелае може да ме потърси когато пожелае,автомобила се кара постоянно и постоянно съм с него в момента.

Коментар

rumenmitrev написа:
              Коелга звънях ти два пъти след работаЕто това ми е телефона 0895 799 110, който пожелае може да ме потърси когато пожелае,автомобила се кара постоянно и постоянно съм с него в момента.
              Моляте не ме изкарвай лъжец .Ако ми беше звъннал каква ще ми е ползата от написаното в предишният ми пост ? Отказах се да пътувам от Морето до София за да взема колата .Причината я знаеш описана е по горе . Ако до края на септември началото на октомври не си я продал ще се прибирам в София и може и да я погледна ако не съм си купил до тогава .Поздрави и успех с продажбата .
              Bravo HGT 2.0 20v

Коментар

2700лв.

Коментар

2600lv.

Коментар

Коментар

Вече с чисто нови предни дисковеНова гражданскаСменен пистов ремък и ролки

Коментар

2400лв. че си взех фиат купе.

Коментар

2300

Коментар

2200лв - без пари

Коментар

Давайте някакви бартери

Коментар

Working...
                              X