В крайна сметка се реших да продавам Типото...Хич не ми се иска ,но искам по-нова кола ,а докато седи тази ,няма как да стане...Колата е Типо 1.6 DOHC 90к.с. ,не е помирисвал никога газ...Има нови предни амортесьори и носачи...Ляти джанти 14 цола ,гумите не са лоши ,но са старички...Сменени са гумичките на клапаните ,гарнитура на главата и на капаците на клапаните...Двигателят работи добре ,но трябва да се смени датчика на охлаждащата течност ,който е счупен...Имам "нов" така че не е проблем това...Отпред нещо потропва ,но не знам какво ,навярно е биалетка ,но не съм сигурен...Предните дискове и накладките са за смяна ,защото ,вчера като ги погледнах ,бяха много ръждясали...(бройката е около 30 лв. ,накладките са около 40 лв.)...Колата има и спортно гърне ,уж от неръждавейка ,но не е от онези шумните...Има забележки по външния вид ,но за кола на тези години са си нормални...Десният праг има доста ръждичка ,но е поправим...Аз съм изкърпил задните подкалници и предна лява греда...Има малко ръжда по задните калници ,известна на всички собственици на Типо Преден капак и калници са боядисвани скоро ,поради лек удар...Интериорът не е лош в предвид годините...Шофьорската седалка си е протрита и страничните упори почти ги няма...Задните са много запазени ,но са зацапани ,с едно пране се оправят...Има претапициран таван с изкуствена кожа...Тапицерията на пода има 2 дупки ,едната е под задната седалка и не се вижда ,а другата е под шофьорксата стелка...Има фарове за мъгла ,които не се влияят от контакт...Има си резервна гума ,крик и ключове за болтовете...Предните врати са облепени с битумна лента и имат колони с неизвестна марка ,защото другите си ги сложих на другата кола... Задните са Тъндър 6х9 и свирят доста добре...Предните кори имат дупки за два вида колони - 6.5 инча и 4х6 инча...На малките дупки има капаци ,защото не съм слагал там колони...Плеъра си го взимам ,че отива на друга кола...Цената е 1000 лв. ,като подлежи на коментар ,само и единствено при оглед на място...Телефон за връзка : 0896 80 40 59 - Симеон...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ Fiat Tipo 1.6 DOHC
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Забравих да кажа ,че съединителят е на около 3-4000 км. ...Цената става 900лв. ,защото акомулаторът е сдал багажа...Ако купя акомулатор цената става друга...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Вече без преглед и гражданска...Цената е 750 лв. ...Ако не се продаде до пролетта ,заминава на части...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар