Двигател 1.9 ТДИ101 к.с. / Перфектен/ - обслужен - свещи, ремъци, филтри, масло и др. преди 2000 хил. км.Колата е в мн. добро тех. състояне. 1998 г. производство. Напълно обслужена и всичко платено за 2012 г. + още 4 броя гуми с летни джанти 15-ки оригинални от Фиат. Външни козметични забележки. Нови гуми. Оригинална музика. Вс. докумемти - изрядни. От собственик.Причина за продажбата - имаме 2-ра кола.БЕЗ Бартери.Оглед и изпробване по-всяко време. Мн. икономична 5л/100км.В гр. София 6-6,5л/100км. за повече инфо на посочения тел.Лична оценка.Коректен продавач съм и ще кажа всичко, от което се интересува бъдещия собственик. Без проблно може да се изпробва колата или да се закара на сервиз. Всичко платено + данъците.С колата съм ходил на почивка до Италия, Франция и Испания през 2011г за период от 6 месеца и съм се върнал с нея без проблеми. - състоянието е добро с дрени забележки, предимно козметични.Сменяни са основни консумативи по-колата, преди няколко месеца. Колата има спортен филтър и буст контролер за турбото. Електрически.Цена -1600 лв.За контакти. -0885 091 120Снимки>Благодарности за прекрасния форум.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продава FIAT BRAVO 1.9 TD 101к.с. -1600 лв.
Collapse
Реклама
Collapse
Коментар