колеги, време е да се разделя с баба Яга.. количката е 1991година сравнително запазена, смених и съединителя преди година и не са минати повече от 2000км и ангренажа с ролките е на по-малко от10000км, всичко е платено по нея газовата е с паспорт и има и стикер за преглед отделен от техническия на колата гумите са 13ки с метални джанти. Изминала е около 236 000км (скъса се жилото на километража преди известно време и е спрял на 233) аз я взех на 229 преди 3 години вече, почти не съм я карал.Начална цена 900левател 0883 381 961при желание ще кача още снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo 1,6 карбуратор с газова
Collapse
X
-
Връщам я в продажба..Колата няма изгнило никъде да не говорим за ръжда! Сложих нови свещи на Бош с 3 електрода, сменена гарнитура на капака на главата, че старата пускаше по малко и съответно смених и маслото, отзад е вече с нови говорители и субуфер с усилвател.. за музиката съм дал около 300 лева, единствения кусур на колата е че лака е заминал малко с годините.. Предвид сменените консумативи пускам колата отново на 900, но без музиката! С нея под 1100 няма да сваля!С колата давам и малко резервни части- стария алтернатор(смених го преди година и нещо) таблото за бушоните, купих стартер от форума, че моя вие понякога на студено време, но още не е сменен и още нещо което не съм сигурен, но май е някакъв компютър
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар