Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1,1, 55 к.с. , 3 врати.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто 1,1, 55 к.с. , 3 врати.

По ВИН м.05.1994 /по документи 06.2006 г./ Данъци - платени, документи - всичко ок.На около 222 222 км., не знам дали са реални, аз я взех нов внос 07.2006 г. на 147 000 км.Газова уредба БРЦ, бутилка тумбеста отляво в багажника - 28 л.Кпиматик - не работи, след колизия в един Пасат 4 с теглич - проби ми радиатора на климатика. Радиатора е свален, наличен е и е залепен, но не мога да гарантирам качество. Затова и не е монтиран и не е напълнена системата. Поради колизията са сменяни маската и предния капак.Монтиран уред и датчик от Лада за температурата на охладителната система.Акумулатор на около 2 годиниКолата се кара. ГО до 15.09.2012г. на вноски. В колата, откакто е моя, не е пушено никога. Гуми - предни летни Клебер ДОТ 2007 - 20 000 км. , задни Барум Брилянтис - ДОТ 2005 - 35 000км., метални джанти 13-киПредни накладки - сменяни преди 60 000 км. , задни - не са сменяни от мен. Ангренаж и ролка - сменян на 172 000 км. Маслото е сменяно от мен редовно на 10 000 км. заедно с въздушния и масления филтър. Последна смяна на 222 000 км. - 10 W40 Приста супер банзин.СД JVC на 3 г. с 4 тонколони Недостатъци: забележки по външния вид. Задната чистачка не работи. Скъсани жила на предните седалки и модифицирани и побългарени, щото 40 лв. за жило няма да дам...Преден ляв амортисьор - омаслен, т.е. за смяна...Откакто я имам съм сменял:- сфирка - 3 пъти, сега е с 2 тромби - радиаторче на парното;- водна помпа;- термостат;- гарнитура на капака за клапаните и жило на дясно колело на ръчната- преди 2000 км.;- воден радиатор;- задно окачване - ремонтен комплект - 2 бр. - датчик на коляновия вал;- профилактика на скоростна кутия - сменени 3 лагера;- профилактика на стартер - нови четки, нова бубина, нови втулки преди 2000 км. - всички тапи по блока на двигателя са сменени;- датчик на температурата на инжекциона и свещи NGK- преди 15 000 км.- карета - външни и вътрешни. Профилактична смяна на напукани маншони на каретата - пролетта на 2012г.- средно гърне, още като я купих и крайно гърне - преди 3г., сменена и мека връзка.- съеденител - преди 2000 км. - комплект ,,Лук
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Честно казано хич не ми се продава, ама жената ме накара... Пък нали и тя се води е собственик на 50% от колата...Той че - ъппппп

Коментар

Както и предполагах - интерес никакъв... ама подаръци нямам намерение да правя!!! Ще си го ползвам пунтото за бекъп - 7.60 данък на година, 6 лева маслен, 4 лева въздушен филтър - кво му плащаш...п.п. нооооо обявата си е валидна!!!

Коментар

Working...
      X