Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto mk1 Lambo style

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto mk1 Lambo style

Продавам пунто мк1 Ноември 1997г. В перфектно състояние ,колата има спортно окачване, лети джанти 14" с добри гуми, кристални фарове с ксенон 6000к., кожен салон, отливки на вратите с по 2 говорителя, Lambo style doors , прагове , "намръщен" преден и загладен заден капак, боя по каталог на ферарри и др. Колата е с Ел. стъкла, Аербег, централно заключване, платена застраховка до края на годината, няма нищо за смяна ,обслужена е преди 5000км. Двигател 1.2 SPI - 60ks. Разход 6-6,5 градско бензин. Цена - 2800лв с лек коментар на место. Намира се в Смолян. За контакти 0878522287 - Стефан
    Прикачени файлове

Крайната цена ми е 2500лв с всичко както е в момента колата.Няма нищо за смяна по нея и има застраховка до края на годината !

Коментар

stefcho_sm написа:
      Крайната цена ми е 2500лв с всичко както е в момента колата.Няма нищо за смяна по нея и има застраховка до края на годината !
      .

Коментар

бартер за алфа ромео гтв

Коментар

2500лв С задна тунинг броня и вече джантите са боядисани в черно и червено ,снимки утре

Коментар

защо

stefcho_sm написа:
            2500лв С задна тунинг броня и вече джантите са боядисани в черно и червено ,снимки утре
            Защо така бе човек, защо и се нарадва ако я имах аз и да бях със 20г по млад не че 46 са много но щях да си я държа дълги години, защото хубавия автомобил не старее.
            Човекът е човек когато е на път.

Коментар

Просто разнообразие ,колата е пипната от всякъде и е обслужена ,както и всички данци са и платени само гражданската и винетката са над 200лв като се сметне .... ама искам нещо друго вече

Коментар

При сериозен интерес може да се монтират и оригиналните си панти на вратите !

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

up

Коментар

Нови снимки
                      Прикачени файлове

Коментар

yp

Коментар

stefcho_sm написа:
                          yp

Коментар

страшно е колега

Коментар

Може и бартер за фиат стило с доплащане от мен !!

Коментар

Working...
                              X