Привет колеги, поради факта че останах без кола пускам за продажба колицата на жена ми, защото ми трябва малко по големичка. Колицата много си заслужава!!! Ето характеристиките:Марка:ФИАТМодел:ПУНТОПробег:152 000км. (Абсолютно реални,доказуемо,личи си и по вида и)Дата първа регистрация: 1998Тип двигател: Бензин-Газ:Газовата е Ловато-в перфектно състояние, абсолютно обслужена на 300км. с чисто нови мембрани и филтър,регулирана-разход в София:9.2 на 100кмКоне:55Скоростна кутия: ръчнаДирекция: ляваКатегория:хечбекЦвят:жълтОсобености:*врати - 2/3*Airbag - НЕ*Ел. стъкла - ДА 2броя*Ел. огледала - НЕ*Климатроник - НЕ*Аларма - ДА (алармата има доста екстри)*Централно заключване - да*Халогени - ДАДопълнителна информация: Колата е при мен от около година, внесена е 2009 в България от Милано(цялата кола е Миланска сглобка не като повечето от Торино)като почти няма нещо по нея което не беше пипнато или сменено. Беше подарък от мен за жена ми, и както може да се досетите всичко е правено когато трябва за да не я остави на пътя(представете си жена да закъса на кръстовище или някъде по пътя). Колицата е гледана с много любов, взех я от близък приятел който също и беше отделил нужното внимание. Ще се опитам в да обобщя в общи линии какво съм сменил: 120 000 - Съединител VALEO докараха ми го от Италия директно пълен комплект 213лв, с отстъпката, Ангр. и пистов ремък (Dayko), антифриз от SHELL 45лв. 4 литра, на -50 градуса, термостат, бензинова помпа 400лв. от италия 125 000 - Маслото на скоростите(ЕSSO),както и всички уплатнения 130 000 - Маслото на двигателя - CASTROL QUARZ 9000:полу синтетика 10w40 (и от там само с Кастрол на всеки 10 000, до момента 3 пъти съм сменял от както е при мен) промивка за нагарания и цялостно почистване на моно инжекцията с WD 40 135 000 - цялостна смяна на всички мъркучи по колата, акомулатор VARTA 62 ампер часа 192лв. 145 000 - смених свещите: Барум: не разбирам много от свещи - 74.35лв. бяха.Предини дискове и накладки(не помня каква марка бяха, както и задни накладки) 150 000 - Последно преди броени дни Маслото, филтрите, кабели свещи - Magneti Marelli, Мембраните на изпарителя Ловато - пълния комплект, както и гарнитурата на капака на клапаните - с оригинална (сълзят по малко,това е слабост на този мотор) С две думи по двигателя и скоростната кутия няма забележка, не гори масло, малък бърз и свръх икономичен мотор, пъргава, маневрена и невероятно удобна(за града) има застраховка до Септември, и скоро преглед до Юни 2013. Изключително запазена отвътре и отвън, НИКОГА НЕ Е ПУШЕНО ВЪТРЕ, няма прогорено,салона е чист свеж и приветлив, не е избелял седалките са като нови,с външния вид е същото, никога не е удряна, натискана, за ръжда изобщо не трябва да става дума.Има ремус което е кофти,а на мен лично не ми допада, но така или иначе не съм го свалил. Има лети джанти 13-ки, както и 14-ки,ако на някой му хареса може да измислиим нещо за двата чифта,едните със оригиналните на путно със зимни гуму,другите които не е с тях на снимката са 13, свалиха ми разхода с горе долу литър и половина, само със няколко милиметра надолу гуми. Като цяло вади страхотна стойка и седи добре на пътя. Не е напъвана никога, все пак е 1.1 но 130-140км не са проблем за нея. ЗАБЕЛЕЖКИ: Има забележки по ходовата част, потропва, това е единственото което трябва да се поправи по колата, стабилизираща щанга и десен шарнир от зимата се разтропаха. Другото зареди което е пускам на тази цена е: НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ, има проблем с документите, или по точно - никога не е била регистрирана в даначно управление. Който има времето и нервите да отиде да види за какво става въпрос, мисля че има минимална глоба и леки лихви от 2009 до сега които трябва да се платят. Не ми се занимава, изисква време и нерви, затова който има желание може да я вземе и оправи,или просто да си е кара така както аз я карах. Гарантирам за всяко едно нещо по колата и ми е кофти зареди този проблем с документацията,има голям, малък талон, застраховка,преглед,годишна винетка, но не и докумет за данък с който да се прехвърли.Причината да е махнем след вложеното в нея е че първо се блъснах с моята кола лошо и я изхвърлих и тази ми се оказа изключително малка(не мога да работя с нея)от друга страна жена ми се сдоби със служебна и просто тази остана излишна, за момента се кара всекидневно, просто ми трябва по голяма!!! Има 6 скорости които я правят изключително икономична, разхода на газ извън градско ми пада до 6.5-7 до около 100км. нагоре нямам идея, в града зимата стигаше до 12, което според мен беше добре, но повече сме я карали на бензин за да не я тормозим и да загрява по бързо. Които иска може да и хвърли едно ОКО,предполагам че някой колеги от форума я знаят,тя си беше клубна кола и има доста изписани мнения за нея във форума. Благодаря за отделеното внимание!!!Колата се намира в София, но може да бъде видяна и в Пловдив,или след предварителна уговорка и някъде другаде.1450лв.За контакти: 0896069555/0886069555 - КИКО, Скайп:kiko_bistrev8338 e-mail:kiko_bistrev@yahoo.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: ФИАТ ПУНТО 1998 1.1 6speed 55hp LPG
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар