Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам: ФИАТ ПУНТО 1998 1.1 6speed 55hp LPG

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам: ФИАТ ПУНТО 1998 1.1 6speed 55hp LPG

Привет колеги, поради факта че останах без кола пускам за продажба колицата на жена ми, защото ми трябва малко по големичка. Колицата много си заслужава!!! Ето характеристиките:Марка:ФИАТМодел:ПУНТОПробег:152 000км. (Абсолютно реални,доказуемо,личи си и по вида и)Дата първа регистрация: 1998Тип двигател: Бензин-Газ:Газовата е Ловато-в перфектно състояние, абсолютно обслужена на 300км. с чисто нови мембрани и филтър,регулирана-разход в София:9.2 на 100кмКоне:55Скоростна кутия: ръчнаДирекция: ляваКатегория:хечбекЦвят:жълтОсобености:*врати - 2/3*Airbag - НЕ*Ел. стъкла - ДА 2броя*Ел. огледала - НЕ*Климатроник - НЕ*Аларма - ДА (алармата има доста екстри)*Централно заключване - да*Халогени - ДАДопълнителна информация: Колата е при мен от около година, внесена е 2009 в България от Милано(цялата кола е Миланска сглобка не като повечето от Торино)като почти няма нещо по нея което не беше пипнато или сменено. Беше подарък от мен за жена ми, и както може да се досетите всичко е правено когато трябва за да не я остави на пътя(представете си жена да закъса на кръстовище или някъде по пътя). Колицата е гледана с много любов, взех я от близък приятел който също и беше отделил нужното внимание. Ще се опитам в да обобщя в общи линии какво съм сменил: 120 000 - Съединител VALEO докараха ми го от Италия директно пълен комплект 213лв, с отстъпката, Ангр. и пистов ремък (Dayko), антифриз от SHELL 45лв. 4 литра, на -50 градуса, термостат, бензинова помпа 400лв. от италия 125 000 - Маслото на скоростите(ЕSSO),както и всички уплатнения 130 000 - Маслото на двигателя - CASTROL QUARZ 9000:полу синтетика 10w40 (и от там само с Кастрол на всеки 10 000, до момента 3 пъти съм сменял от както е при мен) промивка за нагарания и цялостно почистване на моно инжекцията с WD 40 135 000 - цялостна смяна на всички мъркучи по колата, акомулатор VARTA 62 ампер часа 192лв. 145 000 - смених свещите: Барум: не разбирам много от свещи - 74.35лв. бяха.Предини дискове и накладки(не помня каква марка бяха, както и задни накладки) 150 000 - Последно преди броени дни Маслото, филтрите, кабели свещи - Magneti Marelli, Мембраните на изпарителя Ловато - пълния комплект, както и гарнитурата на капака на клапаните - с оригинална (сълзят по малко,това е слабост на този мотор) С две думи по двигателя и скоростната кутия няма забележка, не гори масло, малък бърз и свръх икономичен мотор, пъргава, маневрена и невероятно удобна(за града) има застраховка до Септември, и скоро преглед до Юни 2013. Изключително запазена отвътре и отвън, НИКОГА НЕ Е ПУШЕНО ВЪТРЕ, няма прогорено,салона е чист свеж и приветлив, не е избелял седалките са като нови,с външния вид е същото, никога не е удряна, натискана, за ръжда изобщо не трябва да става дума.Има ремус което е кофти,а на мен лично не ми допада, но така или иначе не съм го свалил. Има лети джанти 13-ки, както и 14-ки,ако на някой му хареса може да измислиим нещо за двата чифта,едните със оригиналните на путно със зимни гуму,другите които не е с тях на снимката са 13, свалиха ми разхода с горе долу литър и половина, само със няколко милиметра надолу гуми. Като цяло вади страхотна стойка и седи добре на пътя. Не е напъвана никога, все пак е 1.1 но 130-140км не са проблем за нея. ЗАБЕЛЕЖКИ: Има забележки по ходовата част, потропва, това е единственото което трябва да се поправи по колата, стабилизираща щанга и десен шарнир от зимата се разтропаха. Другото зареди което е пускам на тази цена е: НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ, има проблем с документите, или по точно - никога не е била регистрирана в даначно управление. Който има времето и нервите да отиде да види за какво става въпрос, мисля че има минимална глоба и леки лихви от 2009 до сега които трябва да се платят. Не ми се занимава, изисква време и нерви, затова който има желание може да я вземе и оправи,или просто да си е кара така както аз я карах. Гарантирам за всяко едно нещо по колата и ми е кофти зареди този проблем с документацията,има голям, малък талон, застраховка,преглед,годишна винетка, но не и докумет за данък с който да се прехвърли.Причината да е махнем след вложеното в нея е че първо се блъснах с моята кола лошо и я изхвърлих и тази ми се оказа изключително малка(не мога да работя с нея)от друга страна жена ми се сдоби със служебна и просто тази остана излишна, за момента се кара всекидневно, просто ми трябва по голяма!!! Има 6 скорости които я правят изключително икономична, разхода на газ извън градско ми пада до 6.5-7 до около 100км. нагоре нямам идея, в града зимата стигаше до 12, което според мен беше добре, но повече сме я карали на бензин за да не я тормозим и да загрява по бързо. Които иска може да и хвърли едно ОКО,предполагам че някой колеги от форума я знаят,тя си беше клубна кола и има доста изписани мнения за нея във форума. Благодаря за отделеното внимание!!!Колата се намира в София, но може да бъде видяна и в Пловдив,или след предварителна уговорка и някъде другаде.1450лв.За контакти: 0896069555/0886069555 - КИКО, Скайп:kiko_bistrev8338 e-mail:kiko_bistrev@yahoo.com
    Прикачени файлове
    Не е важно каква кола караш,по важно е да те кефи !!!

И с нова Бензинова помпа!!!

Коментар

Успех в продажбата колега колата е много яка

Коментар

Надявам се да си намери стопанин който да се грижи добре за нея!!!

Коментар

Е да спокойно ще се намери някой фен колега :п

Коментар

900лв. колеги, има застраховка до края на септември, годишна винетка, и след броени дни преглед до Май 2013година !!! Всичко е реално по нея!!!

Коментар

ПРОДАДЕНО!!! Честито на новия собственик.

Коментар

Working...
              X