Колата е в наистина перфектно състояние - със съвсем незначителни забележки - лакът по единия преден калник се бели (щетата не е завеждана по каско) и един от носачите се е разтропал. Никога не съм виждал по-запазена Брава от моята. Всички проблеми по нея винаги са били отстранявани своевременно, освен разбира се гореспоменатите два, по обясними причини.Аз съм втори собственик. През последните 5 години съм сменил по нея почти всичко, което може да се смени и колата винаги е била поддържана в брилянтно състояние и само с хубави части. Имам си лист, на който съм записвал всяка една смяна и съответните километри, на които тя е била правена.Салонът е буквално като нов, с оригинални стелки на Фиат специално за модела. Хубава италианска газова уредба с бутилка на мястото на резервната гума. Климатикът работи безупречно. Фарове от Мареа с лупи и хубав ксенон. Бели мигачи на калниците. В цената са включени също и комплект зимни гуми. Два ключа с чип и две дистанционни за алармата. Пълно автокаско, гражданска и преглед до 17-ти юли 2012-та. БЕЗ БАРТЕРИ!Цена: 1950лвМестоположение - София.Тел: 0888 73 23 18
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Brava 1.6 16V (газова уредба, климатик)
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse
Коментар