Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам FIAT Punto 1.2 ELX,2000g,Климатик

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам FIAT Punto 1.2 ELX,2000g,Климатик

Здравейте, поради факта че си купихме нов автомобил, решихме да продем Пунтото на жена ми.Марка: ФиатМодел : Пунто 1.2 ELXГодина на производство: 2000Гориво : БензинБрой врати: 2Цвят: Черен металикПробег: 87 000кмЕкстри:Климатик (Работещ)Ел стъклаСерво на волана със СИТИ режимАлармаСтереоЛети Джанти(предните гуми са почти нови)Автомобила е ПЕРФЕКТЕН - изключително запазен салон без забележка и на РЕАЛНИ километри. Работещ климатик! Разход 7/100 в града и 5 извън градско. Аз съм втория собственик и първи в България. Сменени са преди 2000 км ангренажен ремък с ролката и водната помпа. Сменено масло синтетика Селениа и всички филтри.Не мога да кача снимките, затова моля модераторите да не трият линка http://Модерирано12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи!

телефон за връзка - 0877 70 27 37 - Петър

Коментар

Снимки, цена?

Коментар

.....ами модератора ми изтри линка а тук не мога да кача снимки - какво ли не правих....мога да пратя линк със снимки на лично ако някой се интересува......Колата определено е добра и много запазена!!!! Цената е 3600лв. като си мисля че за състоянието на автомобила е абсолютно адекватна с оглед на пазара на нов внос автомобили. Преди един месец една позната си купи същото само че с четири врати на 138 000км със същите екстри нов внос за 3800 лв, като заедно с нея търсихме нещо добро в продължение на три месеца На какво се нагледах не е истина просто, нооооо за всеки влак си има пътници нали така :DПС Качих ги тукhttp://pepygb.snimka.bg/automobiles/...76199.27179475

Коментар

Коментар

колата определено си струва парите - няма забележка

Коментар

Коментар

нова цена ------> 3400 лв. Възможен бартер за комби до 2000 лв с доплащане.

Коментар

Коментар

Коментар

нова цена - 3300

Коментар

3200

Коментар

Коментар

Обявата е разчистена!Виделин Райчинов

Коментар

продадена е колата - ключ

Коментар