Fiat Brava 1996Двигател: бензинов 1.6 16v 103 hpГазова уредба BRC AT90E (на около 40000 км) с 35 литрова бутилкаРазход на газ: 9,5/100 извънградско.Пробег: таблото е сменено и в момента пише 142 000. Реалният пробег е към 280 000 км.Цена: 2400 лв. Не подлежи на коментар. Бартер единствено за Marea Weekend 1.9 JTD.Снимки:https://picasaweb.google.com/115785208102847435437/Brava?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOeq2aTCvPnJcw&feat =directlinkОсобености:- Климатик (пълнен е миналото лято, работи отлично)- Ксенон на късите- Предни ел. стъкла- Централно заключване- Имобилайзер.- Серво управление- МеталикДопълнителна информация:- Автомобила няма никакви технически проблеми.- Газовата уредба има всички документи, никога не е гърмяла или създавала проблеми.- Ангренажния ремък е сменен преди 9 000 км. - Сменен е оригиналният комплект съединител преди 15 000 км с комплект LUK. - По предното окачване са сменени: амортисьори, тампони на амортисьорите, биелетки, тампони на носачите.- Сменена е водната помпа с нова Metelli.- Сменени са ролките и ремъците на климатика и алтернатора.- Термостат BEHR от рено 5, работи отлично вече година и половина.- Сменено радиаторче на парното.- Гумите, с които я давам са летни, но са за смяна. Имам хубави зимни, които искам да запазя, но може и тях да спазарим.- Не се продава CD плеъра, суббуфера и усилвателя. Кабелите може да ги оставя.- Тонколони в предните врати и на задната кора.- В предните врати и под корите на багажника съм слагал вата, за звукова изолация.- Винетка, гражданска на вноски (4х40 лв.). Техническия преглед е до май.Забележки:- Маслото и масления филтър са за смяна след 2-3000 км.- Има драскотини по боята, ще ги видите на снимките.Причини за продажбата:Много си я харесвам колицата, но ми трябва по-голям семеен автомобил, защото има перспективи да се увеличава семейството. За въпроси и подробности, може да пишете в темата, на ЛС или на email: m5kovv(кльомба)gmail(точка)comЗа сега я пускам само във форума. Тук хората са една идея по-добри :}
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам: Fiat Brava 1.6 16v EL
Collapse
X
-
Нагоре.Багажника без буфера става като гарсониера Под кората на багажника са си всички заводски принадлежности: нова резервна гума, крик, ключ за сваляне на джантите, резервни крушки и други.Забравих да спомена, че акомулатора е на половин година - MONBAT FORMULA 75 ah"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Нагоре.Маслото на скоростната кутия + спирачната течност са сменени през Декември Антифриза също. Не е фалшив, тестван е и замръзва при около - 70 градуса.За момента не се нуждае от никакви ремонти."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ако цената ви се вижда висока, може да проверите в гаража какво съм сменял и колко е струвало.http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...Добавям и един телефон за контакт: 0 879 222 452 - Михаил Петков"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Едни бързи калкулации:Цена за литър газ към момента: 1.32 лв. (от сайта на Лукойл)100 км = 12.54 лв.10 км = 1,25 лв.1 км = 0,125 лв.Според мен си е оферта Ако ви интересува нещо, само попитайте!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Намалявам цената със 100 лева - 2300 български лева!Тези пари може да ги вложите за смяна на маслото и едно хубаво барче с подлакътник от Мареа Годишния данък за тази година е 100 лева. Към офертата ще добавя и оригиналния радио-касетофон, който намерих вчера.Ако ви интересува нещо, само попитайте!0 879 222 452 - Михаил Петков"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Колеги, все още се продава.В Неделя засякох разхода. С 4,03 литра газ минах ~44 км извънградско (Плевен-Луковит) или 8.57 л / 100 км. Това е с двама души и малко багаж. Над 100 не съм вдигал.На бензин също работи отлично, не е оставяна без гориво.По съвет на ogi28b, разредих антифриза с 1 литър дестилирана вода, за да охлажда по-добре. Има разлика.Имам една оферта от мой съсед за смяна на газовите бутилки. Неговата е към 25л. При желание от купувача, смяната ще е от мен.Златка е кукла отвсякъде, хич не му мислете"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар