Fiat Brava 1996Двигател: бензинов 1.6 16v 103 hpГазова уредба BRC AT90E (на около 40000 км) с 35 литрова бутилкаРазход на газ: 9,5/100 извънградско.Пробег: таблото е сменено и в момента пише 142 000. Реалният пробег е към 280 000 км.Цена: 2400 лв. Не подлежи на коментар. Бартер единствено за Marea Weekend 1.9 JTD.Снимки:https://picasaweb.google.com/115785208102847435437/Brava?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOeq2aTCvPnJcw&feat =directlinkОсобености:- Климатик (пълнен е миналото лято, работи отлично)- Ксенон на късите- Предни ел. стъкла- Централно заключване- Имобилайзер.- Серво управление- МеталикДопълнителна информация:- Автомобила няма никакви технически проблеми.- Газовата уредба има всички документи, никога не е гърмяла или създавала проблеми.- Ангренажния ремък е сменен преди 9 000 км. - Сменен е оригиналният комплект съединител преди 15 000 км с комплект LUK. - По предното окачване са сменени: амортисьори, тампони на амортисьорите, биелетки, тампони на носачите.- Сменена е водната помпа с нова Metelli.- Сменени са ролките и ремъците на климатика и алтернатора.- Термостат BEHR от рено 5, работи отлично вече година и половина.- Сменено радиаторче на парното.- Гумите, с които я давам са летни, но са за смяна. Имам хубави зимни, които искам да запазя, но може и тях да спазарим.- Не се продава CD плеъра, суббуфера и усилвателя. Кабелите може да ги оставя.- Тонколони в предните врати и на задната кора.- В предните врати и под корите на багажника съм слагал вата, за звукова изолация.- Винетка, гражданска на вноски (4х40 лв.). Техническия преглед е до май.Забележки:- Маслото и масления филтър са за смяна след 2-3000 км.- Има драскотини по боята, ще ги видите на снимките.Причини за продажбата:Много си я харесвам колицата, но ми трябва по-голям семеен автомобил, защото има перспективи да се увеличава семейството.
За въпроси и подробности, може да пишете в темата, на ЛС или на email: m5kovv(кльомба)gmail(точка)comЗа сега я пускам само във форума. Тук хората са една идея по-добри :}

Коментар