Колеги продавам си колата. Alfa Romeo 147 1,9 JTD DistinctiveЦена: 6300 лв.Дата на производство: 05.2002г.Тип двигател: ДизеловМощност: 116 к.с.Скоростна кутия: РъчнаКатегория: ХечбекПробег: 149500 кмЦвят: Бордо металикОсобености 4(5) Вратиo ABSo ASRo Airbago Автопилотo Бордови компютърo Ел. Огледалаo Ел. Стъклаo Застраховкаo Имобилайзерo Климатроник - двузоновo Лети джантиo Металикo Серво управлениеo Стерео уредбаo Халогенни фаровеo Центр. заключванеo Кожен салонДопълнителна информация:Колата е в много добро състояние и поне според мен на реални километри, което може фа да се провери. Внос от Италия в начлото на януару тази година. Купих я понеже спешно ми трябваше кола, а ми се искаше друг модел.Като екстри има почти всичко - жълт кожен сало в добро състояние, кожен волан, двузонов климатроник, ASR, Follow me home функция и доста други.8бр. Airbags.Сменено и заплатено по колата откакто е в мен, за което мога да предоставя фактура:- оправени козметични забележки по двете брони- сменен датчик на коляновия вал- сменени крушки на фаровете- ангренажен комплект- сменено масло + 4-те филтъра.- нов термостат- дясно външно каре- нови предни чистачки- нова задна чистачка с рамото Champion- платена ЕКО токска - 4р зимни гими - 2 от които са почти нови + изправяне на джантите- дойде и с 4 летни гуми, които вървят комплет с колата.- гражданска отговорност на вноски- годишна винетка за 2012- годишен технически преглед за 2012Колата е прегледана в Лисан сервиз и няма нещо за смяна за сега.Колата се намира в София и на разположение за огледи постоянно. Вече е регистрирана и е с плевенски номера. Кара се ежедневно.08833375420878969394Подробни снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Алфа Ромео 147 1,9JTD
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар