Технически данни:Марка: FIATМодел: PuntoПробег: 212000Дата производство: 1995Дата първа регистрация:--Тип двигател: ДизелКубатура: 1698Коне: 70Скоростна кутия: РъчнаДирекция: ЛяваКатегория: ХечбекЦвят: СинОсобености:*врати - 4(5)*Airbag - да*Автопилот - не*ABS - не*Газова уредба - ---*Метан - ---*Ел. стъкла - да *Ел. огледала - не*Климатроник - не*Кожен салон - не*Ксенонови фарове - не*Лети джанти - не*Навигация - *Партроник - *Нов внос - не*Халогени - *Аларма - да*Централно заключване - да*Шибидах - неДопълнителна информация:Колата е в добро техническо състояние. Салона е без забележки, както и двигателя. Може лек коментар в цената за сериозни !!! Колата е с изтекла ГО и Преглед!!! Цена: 1450 (с коментар на място )Телефон за връзка: 0878 91 05 71 - МариянСнимки: http://prikachi.com/images/12/428901...нически данни:Марка: FIATМодел: PuntoПробег: 242000Дата производство: 1996Дата първа регистрация:--Тип двигател: ДизелКубатура: 1698Коне: 70Скоростна кутия: РъчнаДирекция: ЛяваКатегория: ХечбекЦвят: БялОсобености:*врати - 2(3)*Airbag - да*Автопилот - не*ABS - да*Газова уредба - ---*Метан - ---*Ел. стъкла - да *Ел. огледала - не*Климатик - да ( Но не работи)*Кожен салон - не*Ксенонови фарове - не*Лети джанти - да*Навигация - *Партроник - *Нов внос - да (17.12.2007 година вкарано от Италия)*Халогени - да*Аларма - не*Централно заключване - да*Шибидах - неДопълнителна информация:Колата е в много добро състояние. Двигателя е перфектен по ходовата част няма тропания. Салона също е в много добро състояние. Колата има климатик, но не работи. Вкарана е от Италия през 17.12.2007 ( незнам с точност колко километра са минати в България, но не са много) Аз я поръчах на приятел да ми я докара и от тогава до ден днешен съм нямал никъкви проблеми със нея. Колата е с изтекла ГО и преглед. Може коментар в цената !!!Цена: 1450 (с коментар на място )Телефон за връзка: 0878 91 05 71 - МариянСнимки: http://prikachi.com/images/64/428906...0/4289080E.jpgВАЖНО: Ако някой иска да купи и двете цената ще е 2650лв. (без коментар) !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 2 Фиата Пунто 1.7 TD. ТОП ЦЕНА: 1400 лв/бр, 2555/2
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар