Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Форд Сиера комби на газ. Старата и вярна любов ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Форд Сиера комби на газ. Старата и вярна любов ;)

Продавам Форд Сиера 2.0 DOHC .Колата е 1991 година и аз я имам от 2001. ***Модерирано***12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи!Колата е в добро състояние. Гражданска отговорност, преглед до 12.2012 на колата и на газовата уредба. Двигателя е двулитров с два вала и е с верига вместо ангренажен ремък. Сменено окачване, пружини и дискове с накладки, нови кабели и свещи, газовата уредба работи доста добре, разхода е около 10-12 газ в София и под 8 извън града при нормално каране. Не е изгнила. Салона е доста запазен. Много леки външни забележки. Нови зимни гуми с лети джанти 14 ’’ оригинални на Форд.Цена за форумци е 1500 лв.0899 929 968 Митко

Коментар

Коментар

Re: Продавам Форд Сиера комби на газ. Старата и вярна любов

mitkomar написа:
        Продавам Форд Сиера 2.0 DOHC .Колата е 1991 година и аз я имам от 2001. ***Модерирано***12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи!Колата е в добро състояние. Гражданска отговорност, преглед до 12.2012 на колата и на газовата уредба. Двигателя е двулитров с два вала и е с верига вместо ангренажен ремък. Сменено окачване, пружини и дискове с накладки, нови кабели и свещи, газовата уредба работи доста добре, разхода е около 10-12 газ в София и под 8 извън града при нормално каране. Не е изгнила. Салона е доста запазен. Много леки външни забележки. Нови зимни гуми с лети джанти 14 ’’ оригинални на Форд.Цена за форумци е 1500 лв. Не мога да сложа линк към обявата си в cars.bg ?!?!? Нещо много насериозно сте се взели Аз съм този форум от доста годинки. Това с линковете е авсолютна глупост.0899 929 968 Митко

Коментар

Working...
        X