Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам ударен Фиат Браво 1,9JTD (Вече със снимки)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам ударен Фиат Браво 1,9JTD (Вече със снимки)

Вчера си ударих колата и реших, че е дошъл момента да я сменя.Ударът е странично в един бордюр за жалост с колчета. Опитах се да избегна удар с друга кола която ме засече.Пораженията които до сега съм забелязал са следните:Предна броня с халогените, двата фара, десния калник, дясна предна джанта, десен носач и вероятно полуоска.Не съм вдигал още капака да огледам, но системите на мотора не са засегнати и той работи.Ще сложа снимки при първа възможност.Колата е светлосин цвят и е с първа регистрация октомври 2000г.Нямам желание да я продавам на части затова, ако има желаеш за 600 лева може да я вземе цялата Единствено ще си сваля акумулатора.Обявата ще я оставя една седмица и ако няма интерес ще карам колата на морга.Контакти на ЛС

Продавам фиат Браво1.9

Колко коня е мотора. Качи снимки и на него.

Коментар

105 си е.Прибрах се късно и беше тъмно за снимки ... ще се опитам утре сутринта.

Коментар

Обещаните снимки, има и 3 клипа :Снимки с висока резолюцияПод всяка снимка има меню Опции от което може да се изтегли в пълна резолюция.Клипче от паленето сутринта. Колата не е палена 2 денаПолуоска и носач. Колата е на скоростДвигателАко има въпроси - питайте

Коментар

Колегата за който я бях запазил се отказа - намерил си е друга кола.Така че тези които питаха може в неделя да я видят ПРОДАДЕНА

Коментар

Working...
          X