Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се Fiat Punto MK2B 1.2 бензин, 2005г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продава се Fiat Punto MK2B 1.2 бензин, 2005г.

Здравейте, колеги! Въпросната кола се продава, поради нуждата на по-голяма. Колата е купена преди 3 години на 19 000км и в момента е на 92 000. Не е давала никакви проблеми и е гледана като кукла. Маслото винаги съм го сменял преди да направи 10 000км. Миналия месец смених носачи и свещи с оригинални, и на диагностиката колата не даде нито 1 грешка. Фаровете са B-xenon, LED ленти, LED стопове и плафон. Аудио системата е Sony X-plod. Към колата вървят и 4 лети джанти с почти нови гуми(само на 1 сезон) и 4 чисто нови гуми с железни джанти. ГО е платена до януари 2012. На новия собственик няма да му остане нищо друго освен да завърти ключа и да се радва на колата.
    Прикачени файлове
    chri$

up
    chri$

Коментар

продавам

Колега ако напишеш и каква е цената на колата грешка няма да имаш. Иначе си личи че е подържана и добре гледана. Успех с продажбата.

Коментар

Мерси, колега. Забравил съм за цената, защото с мъка се разделям с колата и за мен е безценна :D :D. Иначе е 6900лв.
        chri$

Коментар

up
          chri$

Коментар

up
            chri$

Коментар

uuup
              chri$

Коментар

up
                chri$

Коментар

На никой ли не му се кара по-новичка кола, без проблеми :D.. възможен и лек коментар за цената..
                  chri$

Коментар

up
                    chri$

Коментар

6500лв, понеже си намерих изгодно желаното возило... uuup
                      chri$

Коментар

Колеги, цената е такава, защото няма част по тази кола която да не е нова и всичко по нея е подържано маниашки и всяка част, която е била за смяна е сменена с оригинална такава.. uppp
                        chri$

Коментар

upppp
                          chri$

Коментар

Up. Колега,колата е хубава,но едва ли някой ’’специалист’’ ще ти я оцени. На българина му дай да купува коли само за по 1000 лв. Казвам го защото и аз минах по този път... Успех!
                            Моля,пишете малко по-грамотно...

Коментар

Мерси, колега. Надявам се някой да я оцени.. не ми е спешно да я продавам, защото колата е перфектна, но ми се кара по-скоро нещо по голямо, че с тия разстояния дето минавам си е леко мъка..
                              chri$

Коментар

Working...
                              X