Здравейте,не можах да се нарадвам на колата.Лятото я купих от колега от форума 2 месеца след това скъсах пистов ремък на хидравликата и климатика.Преди да успея да събера пари за да сменя ангренаж и пистови ремъци станаха лични неща за които ми трябват много пари и уви няма да мога да пусна колата в движение и да я издържам документално (гражданска, винетка, данък).Преди седмица си продадох и другата кола.Фиат Браво Цена: 1000 лв.Модификация:2,0 20VМощност: 147 к.с. Вид на двигателя: Бензин Тип: Купе Година на производство: 1997 год. Пробег: 190 000 км Скоростна кутия: Ръчна Брой врати: 2 (3) Цвят: Тъмно син Продавач: Частно лице Състояние: Втора употреба Особености: ABS Airbag Ел. стъкла Климатик Металик Пълен инжекцион Серво управление Стерео уредба Халогенни фарове Централно заключване АлармаСпортни пружини Билщайнвентилирани дискове отпред (чисто нови)дискови спирачки на задния мостстереоима опция да и се сложи газова уредба при желаниеколата върви много прилично, отлична ходова част.Като проблеми, няма пистов ремък на хидравликата и има ролка за смяна.Има теч от рейката, явно често срещан проблем и другия ми фият течеше.Салона е в добро състояние.Не ми се иска да я разглабям за части защото колата си върви, но ако не успея да я продам скоро и това ще стане.При желание идвате гледате палим возите се няма проблем, само хидравликата не работи.тел:0882 887 254 Владимирили Л.С.http://vlatku.snimka.bg/automobiles/...46229.26061991
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Браво 2,0 20V HGT
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse