Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Grande Punto 1.3 Mj

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bahricin написа:
    smqnab написа:
    bahricin написа:
    безплатно...успех в продажбата колега...малко масератти...
    и супер икономия...с умно каране 1000 км гарантирани междуградски ...с един резервоар (45 лт) ...

Коментар

Коментар

bahricin написа:
        smqnab написа:
        bahricin написа:
        и супер икономия...с умно каране 1000 км гарантирани междуградски ...с един резервоар (45 лт) ...
        Какви 1000км. С бавно каране междуградско със спазване на ограниченията съм свалял разхода под 3.5Градско ако караш извън турборежимите си под 6 на 100.

Коментар

bahricin написа:
          smqnab написа:
          bahricin написа:
          Какви 1000км. С бавно каране междуградско със спазване на ограниченията съм свалял разхода под 3.5Градско ако караш извън турборежимите си под 6 на 100. А относно колега който си е купул СЪЩОТО пунто 2004-та година мога да го посоча с пръст и да му се ИЗСМЕЯ в лицето А резервните части като им гледам цените... все едно обслужваш жигула. не че съм сменял нещо досега.

Коментар

бе умното каране не е само да си като охлюв на пътя ами и малко кеф ...1000 км та са средни да речем в интервал 80-120 км скорости...поне при мен е така 4.5/100 км среден разход по комп...ами другото е въпрос на здрави нерви...които аз ги нямам като чели...Темата е за продажба. Всякакви други коментари трябва да се правят на ЛС.
            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Колата е продадена , темата може да се заключи .

Коментар

Working...
                        X