Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам ФИАТ "Браво" 1.6/16

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам ФИАТ "Браво" 1.6/16

Привет на всички!От близо 2 години живея и работя в Швеция, и за това реших да пусна колата в продажба. Трудно ми е да се разделя с нея, но не виждам смисъл да стои в гаража. Последните 2 лета съм я карал общо около 30 дена.Колата беше на 7 години и почти 125000 км. , когато я купих. Сега не мога да си спомня точно на колко километра е в момента "Браво"-то , но мисля ,че е около 162 хиляди.Веднага след като купих колата смених ангренажния ремък със всички ролки,пистовите ремъци с оптяжните ролки,двигателното и трансмисионното масло. Малко по-късно смених термостата и радиатора на парното. Миналото лято смених и свещите-двуполюсни NGK. Колата винаги е карана със двигателноо масло 5W-40 и е сменяно на 9000-10000 км. без да се долива и грам. Пълня до максимум и като стане време за смяна маслото е 2-3 мм. под минимума. В 99% от времето съм каръл колата между 1500-2500 оборота. Колата е със 16 цолови джанти и гуми на 205/45/16. Джантите съм ги купувал нови и НЯМАТ И ЕДНА ДРАСКОТИНА. "Фиат"-а се намира в село. Преславци, община Тутракан, област Силистра. Цената е: 2000 лв. телефон: 0046763084349е-mail: asan_rushid@yahoo.comskype: asruas-33
    Прикачени файлове
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

колега приеми ме в скайп

Коментар

SEAT Leon Cupra 300

Коментар

SEAT Leon Cupra 300

Коментар

SEAT Leon Cupra 300

Коментар

SEAT Leon Cupra 300

Коментар

1900 лева
              SEAT Leon Cupra 300

Коментар

бартер Алфа Ромео ГТВ 2.0 16В 150коня,кожен салон,климатик,16-ки джанти,централно заключване.Колата е напълно обслужена ремъци и масла.С подменено изцяло задно окачване и поправена предна броня. В перфектно състояние.

Коментар

Вече имам една "Алфа"- не съм толкова голям мазохист, че да взема още една
                  SEAT Leon Cupra 300

Коментар

Working...
                  X