Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам запазено BMW e36 купе!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам запазено BMW e36 купе!

BMW e36 320i Vanoshttp://media.snimka.bg/9665/025585697.jpg?r=0Цена: 5500лв Бартер САМО за Е30!Технически данни:Марка: BMWМодел: 320iПробег: 191070Дата производство: 04.1994Дата първа регистрация: 06.1994Тип двигател: бензинКубатура: 2000Коне: 150Скоростна кутия: ръчнаДирекция: ляваКатегория: купеЦвят: тъмно син металикVIN: давам при интересОсобености:*врати - 2*Airbag - :yes:*Автопилот -*ABS - :yes:*Газова уредба -*Метан -*Ел. стъкла - :yes:*Ел. огледала - :yes:*Климатик -*Климатроник - :yes:*Кожен салон -*Ксенонови фарове - :yes:*Лети джанти - :yes:*Навигация -*Партроник -*Нов внос -*Халогени - :yes:*Аларма - :yes:*Централно заключване - :yes:*Шибидах -Допълнителна информация:Колата е в много добро визуално и техническо състояние. М-елементи, подлакътник, ксенон 4300к 55W, angel eyes, оригинални стелки, музика Alpine + Hertz, аларма с функция комфорт. Обслужена преди 5000км, нови дискове и накладки отпред + нови накладки отзад, 4-те амортесьора и предницата са на 15 000 км, летни 17-ки с гуми на 2 сезона (runflat), зимните са 15-ки на оригиналните алум. джанти с гуми на 1 сезон, Колата е с изрядни документи.Данни за връзка:Телефон: 0885775846Скаип: bmw_fanaticЕлектронна поща:Място, на което може да се види колата: СофияСнимки:http://bmwfanatic.snimka.bg/automobi...63640.25585674

Коментар

Извинявай колега за спама,но си написал "само бартер за Е30",тук в форума на Фиат незнам как ще намериш Е30!!! Успех все пак!

Коментар

основно ми трябват пари, а за бартери ме питат доста, затова съм писал какво единствено ме интересува като бартерне съм пуснал обявата в този форум с надеждата, че тук ще намеря е-30-ката която търсянова цена 5300лв

Коментар

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Working...
            X