Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tempra 1.6 SX i.e. cat. 1992 - 1000 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Tempra 1.6 SX i.e. cat. 1992 - 1000 лв.

Продава се Fiat Tempra 1.6 SX i.e. cat. 1992 Двигател - 1600 cm3 Мощност - 75 hp Година на производство - 1992 Пробег - 185 000 км по табло и вярвам че са реални Цена - 1000 лв. Екстри: o 4(5) Врати o Аларма o Бордови компютър o Газова уредба o Ел. Стъкла o Лети джанти o Металик o Серво управление o Стерео уредба o Центр. заключване На колата е направен ремонт като са сменени четирите бутала и сегменти , сменени са маслото и масления филтър преди по-малко от 1000 км , пребоядисана е цялостно с черен металик боя , 15’’ алуминиеви джанти , газова уредба . Няма изгнило , няма ръжда - никъде . Професионално затъмнени задните стъкла с американско 3М фолио , CD Sony Explode 4x45W . Най-вероятно има още неща за които не се сещам в момента , но можете да попитате за всичко - по телефона , на skype или на ЛС тук във форума.Смятам , че колата е добра и върши работа както за градски така и за извънградски условия. Снимки --> http://kotarakoss.snimka.bg Колата се намира в Попово и може да бъде огледана по абсолютно всяко време . За контакти : GSM - 0889781317 Skype - kotarakoss

Коментар

Коментар

Здравей, колега.Имам един въпрос за темпрата, това управление с копчетата на парното означава ли че колата има климатик?

Коментар

Може да е и термотроник, както в случая.

Коментар

Здравейте, аз съм новия собственик на колата и да кажа че няма климатик и мисля че се води термотроник както казва колегата lametobg
            Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
            Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
            Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO

Коментар

Working...
            X