Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бартер Рено Сценик с метан+Фиат Пунто с клима за автоматик

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ей хора, моля Ви спрете да ми оферирате големи коли, пък било то и автоматици. Не търся голяма кола с голям двигател. А кой ли търси в тия времена.....Разбирам, че цените на горивата не са такива, каквито на всички ни харесват, но на мен ми трябва САМО малка кола за жена - като калибър от WV Polo до размера на WV Golf и задължително след 1998г и не повече от 115 к.с..... За целта мога да дам и двете коли и да доплатя, ако преценя!!!

Коментар

За мое съжаление изпуснах своята оферта. По тази причина и поради изтичане на обявения по-напред в темата срок - Промоцията свърши!Цените занапред са както следва:Фиат Пунто - 1999 лв кеш http://www.cars.bg/u426358 - при бартер 2200лвРено Сценик с як метан за возене без пари - 3999 лв кеш http://www.cars.bg/u472393 при бартер 4500лвЦена Рено Сценик без метана - 3000 лв кеш или бартерНова цена двете заедно (Реното с метана) - 5500 лв кеш Бартер за малка кола автоматик след 1998 г или 4х4. Вариантите за бартер за всевъзможни: едната или и двете коли, с метана или без него, с доплащане от мен или от Вас Колите са в София Предложения очаквам на е-мейл s4etovod@abv.bg За контакти ЛС и 0878 27 49 69

Коментар

Бартер за малка кола автоматик след 1998 г или 4х4. Вариантите за бартер за всевъзможни: едната или и двете коли, с метана или без него, с доплащане от мен или от Вас Колите са в София Предложения очаквам на е-мейл s4etovod@abv.bg За контакти ЛС и 0878 27 49 69

Коментар

Коментар

Коментар

По Коледа мога да направя чудеса с цената , само да получа читава оферта

Коментар

КОЛЕДНА П Р О М О Ц И Я до 31.12.2011 г.Коледна цена за Фиат Пунто с климатик - 1500 лв, при бартер 1900 лвКоледна цена за Рено Сценик с метан - 3500 лв, при бартер 3900 лвПри КЕШ може да се кандардисам за още малка отстъпка...

Коментар

РЕНОТО Е ПРОДАДЕНОВесели празници Темата е за коша

Коментар

Working...
                  X