Бартер за автоматик след 1998г до 115 кс с климаИмам Рено Сценик м.10.1998 1,6 метан/бензин климатик ****Модерирано*** иФиат Пунто м.11.1997 1,3 бензин климатик ****Модерирано*** 12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екипВариантите за бартер за всевъзможни: едната или и двете коли, с метана или без него, с доплащане от мен или от ВасКолите са в СофияПредложения очаквам на е-мейл s4etovod@abv.bgЗа контакти ЛС и 0878 27 49 69
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бартер Рено Сценик с метан+Фиат Пунто с клима за автоматик
Collapse
X
-
П Р О М О Ц И Я ДО СЪБОТА 18.11.2011 ! ! !Нова цена Фиат Пунто - 1500лв ********Нова цена Рено Сценик с як метан за возене без пари - 3500 лв ************Нова цена Рено Сценик без метана - 2700 лвНова цена двете заедно (Реното с метана) - 5000 лвБартер за малка кола автоматик след 1998 г***Модерирано*** 12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип
Коментар
-
Никой ли няма малък автоматик за бартер?И още по-интересно - на никой ли не му се кара за 7.50-8лв/100км Софийско градско? Като гледам цените по бензиностанциите на основните горива, направо ми призлява. Успокоявам се, щото и на новото Галакси метановата уредба е капарирана и скоро ще бръмчи с нея.С оглед на актуалната атмосферна и пътна обстановка пояснявам, че оферти от София и в близост до 100км радиус са са предпочитане.Цената на Реното с метан е такава до събота!!! С оглед на темпът на нарастване на горивата едва ли скоро ще е пак такава. Ако няма интерес...ще се возя за 26лв за 300км градско и ще чакам интерес, това е...
Коментар
-
Здравейте,предлагам ви бартер за http:******** за минивана,просто имаме нужда от по-голям автомобил.***Модерирано*** 12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип
Коментар
-
Рено Сценик с метан+Фиат Пунто с клима: Оферта на Далавера !
Промоцията се удължава до края на Ноември - Причината е, че продавача на колата, която за сега съм харесал се чуди дали иска да я закараме на сервиз (щото е боксерче)! ! !Въпреки това приемам и други оферти!!!!! Реното и в момента се кара и продължава да дава все така познатия и приятен разход за джоба в размер на 26лв за 300км градско в София !!! При новите, стари цени на горивата това направо си е мярка за борба с кризата , ама за който го оценява А аз го продавам..щото и на Галаксито съм предвидил метанова уредба Ето и снимки, щом сгреших с линкването:
Коментар
-
Нова цена Рено Сценик само с едната бутилка - 3000 лв Рено Сценик с як метан за возене без пари - 3500 лв - с трите бутилки - има си паспорт уредбатаРено Сценик без метана - 2700 лв Фиат Пунто - 1500лв Цена на двете заедно (Реното с метана) - 5000 лв Бартер за малка кола автоматик след 1998 г, но вече приемам оферти и за малка кола с ръчни скорости!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар