Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам FIAT COUPE 1.8 16 3500лв с метан и 17-ки.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам FIAT COUPE 1.8 16 3500лв с метан и 17-ки.

Колеги,тъй като се налага да си търся семейна кола тип комби ми се налага да продам КУПЕТО колкото и да не ми се иска.Ако някой предявява интерес да звънка.Не бързам с продажбата,но ако има сериозен кандидат ще се наложи да се разделя с втората си любов.Цената може да се свали ако не искате джантите или метановата уредба.Марка: FiatМодел: CoupeМодификация: Цена: 3500 лв.Тип двигател: БензиновМощност: 131 к.с.Скоростна кутия: РъчнаКатегория: КупеПробег: 99000 кмДата на производство: февруари 2000 г.Цвят: СинОсобености: 2(3) ВратиABSAirbagЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикКлиматроникКсе нонови фаровеЛети джантиМеталикМетанова уредбаСервизна книжкаСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информация:Колата е уникално запазена. Всичко по нея работи. Цената е с метанова уредба и минава 100км за 6. 50лв. Има и джанти с гуми 17-ки. Сменени консумативи преди 200км. Гаранция за всичко.
    Прикачени файлове
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Брат заради твоето купе ще си продам моето 2.0 16в турбо за 3500 зада зема твоето :*
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
      Брат заради твоето купе ще си продам моето 2.0 16в турбо за 3500 зада зема твоето :*
      Ами брат кво да ти кажа ако не ми се налага да си взимам по-голяма кола,никога нямаше да го продам.В събота му смених маслото и антифриза и сега дори си чакам зимните гуми с джанти с ДОТ 2010 са.Много си я харесвам единствено кожа няма,но някой казват че е по-добре така.Незнам аз си исках кожения салон да взема от тебе знаеш.Ами надявам се да не я вземат веднага да и се порадвам още малко.
      FIAT BRAVO 1.6
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

чесно казано по добре продай джантите и добави още някои лев и си земи мареа дизелче , наи добре ще направиш , поне аз за това се боря сега , ако се сещаш аз имах 1.8 2000г и сега адски много мее ят , че я бартеросах , може колегите с 2.0 16в или 16в турбо или 2.0 20в да се обидят нооо като 1.8 2000г просто няма такава .... дано да ти изпаднат парички от някаде да си вземеш някои семейна колица , да си оставиш тази да и се радваш Късмет братле
        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
          чесно казано по добре продай джантите и добави още някои лев и си земи мареа дизелче , наи добре ще направиш , поне аз за това се боря сега , ако се сещаш аз имах 1.8 2000г и сега адски много мее ят , че я бартеросах , може колегите с 2.0 16в или 16в турбо или 2.0 20в да се обидят нооо като 1.8 2000г просто няма такава .... дано да ти изпаднат парички от някаде да си вземеш някои семейна колица , да си оставиш тази да и се радваш Късмет братле
          Мерси,мерси.Мисля,че е по-добре да я вземе някой с всичките добавки,че изглежда перфектно.Дано на някой му хареса.Предполагам и цената не е висока.Искам да се продаде на някой ценящ дизайна на Пининфарина.
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Още в очакване на някой с пари или добър бартер за комби бензин.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Бартер за Форд фокус комби 2000г 1.4 бензин без грам газ в доста добро състояние , 5.7/100
              dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Мога да предложа чист бартер за бензинова Марея комби 2.0 20v HLX VIS 99’
                Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

В момента имам двама желаещи за оглед с кеш пари и са с предимство,че искам да додам някой лев и да си взема Либра 1.8 бензин.Ако ли не има желаещи за бартер доста и може да се разберем с последния колега ако иска бартера без метана.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колега моето предложение отпада - снощи някой ми е набил шут на левия калник и днес смятам да ги взема на таран всичките комшии като се прибирам Ако ще да ме приберат в районното после . Писна ми от олигофрени.
                    Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
                      Колега моето предложение отпада - снощи някой ми е набил шут на левия калник и днес смятам да ги взема на таран всичките комшии като се прибирам Ако ще да ме приберат в районното после . Писна ми от олигофрени.
                      Еми здраве да е и не си навличай главоболия според мен.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Има опция да карате тази запазена и хубава кола с чисто-нови зимни гуми 15-ки на цена от 3200лв.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Последна цена така както е колата със чистонови четири еднакви зимни гуми без метана 3000лв.Колата е закупена април тази година нов внос.Без забележки.Перфектна!
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Искаш ли да си ги смениме ? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=81101
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                              X