Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 2.0 20V перфектно-2200лв!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo HGT

Коментар

Bravo HGT

Коментар

Хубава ти е колицата колега :D В момента нямам толкова пари иначе щях да я взема И ако приемаш съвети - не я убивай с тая гас. Ще стане непродаваема или иначе казана "вечно твоя"Успех колега
        Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
        Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

biricata написа:
          Хубава ти е колицата колега :D В момента нямам толкова пари иначе щях да я взема И ако приемаш съвети - не я убивай с тая гас. Ще стане непродаваема или иначе казана "вечно твоя"Успех колега
          Знам го това много добре колега, но като знам колко съм се грижил за нея и колко нерви и пари са хвърлени за да си е стегната постоянно просто няма как да ми предлагат за нея 1500лв. Който дойде да я гледа все за без пари я иска. Е нема как да стане:D И аз не искам да слагам газ като знам как върви сега но просто с тая цена на бензина не мога да смогна вече. То не мжеш да си праиш кефа вече като зноеш колко ти струва и как лампата на бензина светва постоянно:D Мерси за съвета, но няма друг варияант тая сола да се ползва за ежедневка. Освен това имам приятел с Марея 2.0 20в с газов инжекцион и няма никва грижа мотора с газта, и върви почти по същия начин
          Bravo HGT

Коментар

Последна оферта преди колата да се газифицира. Колата е със сменени 4 диска-350лв+ремонт на алтернатора-170лв и освежени в червен цвят спирачни апарати. Цената до другата седмица остава 2200лв. Без коментари!!!
            Bravo HGT

Коментар

Working...
            X