Здравейте колеги. На вашето внимание: Продава се напълно обслужено, изключително запазено и много поддържано Браво ХГТКолата е 1996г. През 2008 и е правен ремонт на двигателя като са сменени лагери, сегменти, мотовилка, колянов вал, подсилена е маслената помпа, шлайвана е главата, сменени са гумички и са напасвани клапани. Преди 10000км са сменени ангренажен ремък, ремък на климатик и на хидравликата, всички ролки и термостат. Смяната е извършена в Лисан сервиз и имам фактура удостоверяваща, за сменените части.Сменени са предни и задни накладки преди 1000км, както и горивен филтър. Екстрите за модела са стандартните:ABS2 AirbagКлиматикЕл.стъклаЕл.огледалаЕл.регулиране на фароветеАлармаЦентрално заключванеНякой от допълнителните екстрички от мен са спортен филтър JR с една модификацийка на калника към него, иридиеви свещи Denso Iridium Power, които са на няма и 10000км, спортно гърненце YED. Има дребни забележки по боята, по специално на предната броня. Има пълно каско и гражданска до март 2012, както и годишна винетка. Колата е гледана с мерак и се надявам да я вземе някой фен да и се радва Всеки може да разгледа какви теми съм пускал за нея и какво горе долу е правено по нея за 4 години в които е била моя.Цена: 2200лв като естествено може да има коментар след оглед на място. Възможен е и бартер за JTD.За контакти: 0898561821 или на ЛС.Ето и малко снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo HGT 2.0 20V перфектно-2200лв!
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар