Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo HGT 2.0 20V перфектно-2200лв!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo HGT 2.0 20V перфектно-2200лв!

Здравейте колеги. На вашето внимание: Продава се напълно обслужено, изключително запазено и много поддържано Браво ХГТКолата е 1996г. През 2008 и е правен ремонт на двигателя като са сменени лагери, сегменти, мотовилка, колянов вал, подсилена е маслената помпа, шлайвана е главата, сменени са гумички и са напасвани клапани. Преди 10000км са сменени ангренажен ремък, ремък на климатик и на хидравликата, всички ролки и термостат. Смяната е извършена в Лисан сервиз и имам фактура удостоверяваща, за сменените части.Сменени са предни и задни накладки преди 1000км, както и горивен филтър. Екстрите за модела са стандартните:ABS2 AirbagКлиматикЕл.стъклаЕл.огледалаЕл.регулиране на фароветеАлармаЦентрално заключванеНякой от допълнителните екстрички от мен са спортен филтър JR с една модификацийка на калника към него, иридиеви свещи Denso Iridium Power, които са на няма и 10000км, спортно гърненце YED. Има дребни забележки по боята, по специално на предната броня. Има пълно каско и гражданска до март 2012, както и годишна винетка. Колата е гледана с мерак и се надявам да я вземе някой фен да и се радва Всеки може да разгледа какви теми съм пускал за нея и какво горе долу е правено по нея за 4 години в които е била моя.Цена: 2200лв като естествено може да има коментар след оглед на място. Възможен е и бартер за JTD.За контакти: 0898561821 или на ЛС.Ето и малко снимки:
    Прикачени файлове
    Bravo HGT

Bravo HGT

Коментар

smokie написа:
      И на тази кукла и дойде времето

Коментар

R1d3r написа:
        smokie написа:
        И на тази кукла и дойде времето
        Да брат, направо хич не ми се дава ама ми тряя за работа неква по икономична, а две просто няма как да ги гледам
        Bravo HGT

Коментар

От утре ще е и с ново масълце Motul 6100+ Synergie. Само с такова е карана между другото
          Bravo HGT

Коментар

Хайде колеги, за сериозни ще има сериозен коментар. Пропуснах, че фиатчето е с чисто нови предни зимни гуми falken,купувани януари тази година. Отзад е с kleber krisalp hp на два сезона с перфектен грайфер.
            Bravo HGT

Коментар

Нова цена 2600.оказа се че климатика е без фреон. Лятото до последно си бачкаше.
              Bravo HGT

Коментар

Нова цена 2600.оказа се че климатика е без фреон. Лятото до последно си бачкаше.
                Bravo HGT

Коментар

Хайде колеги. Ще има коментари и на тая цена
                  Bravo HGT

Коментар

Up
                    Bravo HGT

Коментар

Bravo HGT

Коментар

Bravo HGT

Коментар