Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 156 2,4 JTD GTA replica '99

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alfa Romeo 156 2,4 JTD GTA replica '99

Здравейте колеги, продавам колата, която карам поседлните 4 години- икономична дизелова реплика на спортното изпълнение GTA . Надявам се, като любители на италианските автомобили да оцените по достойнтво колата.Марка: Alfa RomeoМодел: 156Двигател: 2,4 JTD дизел - 136 к.с. + чип основно в ниски обороти до около 160к.с.Дата на производство: 1999 г., колата е внесена 2007 г. в България от когато я карам аз;Пробег: 192 549 км (50 000 км съм навъртял аз в БГ);Цвят: тъмно син металикВъзможен бартер: за по-малка, запазена, здрава "женска" кола с доплащане. Предпочитам Fiat Bravo 1,9 JTD, но може и Punto, Corsa, Polo, Yaris и т.н.Допълнителни Екстри:
    • оригинален GTA черен кожен салон; 17" GTA джанти с оригинални Алфа капачки + гуми Bridgestone Potenza 215x45; DOT 0207. Гумите са на 4 сезона и имат още живот в тях (купувани с ф-ра от Диана); 15" джанти TOORA със зимни GOODYEAR ULTRA GRIP 7+. На два сезона, с много грайфер. И двете купувани нови от Маргел. ALPINE CDA 9884R - player с 24 bit mp3 decoding, USB кабел скрит в жабката. Уникален цифров звук. Купуван чисто нов с фактура от Авител.ксенонови фарове 6000к; спортен филтър K&N - купуван/слаган в Extreme Service; GTA странични прагове, спойлер на задната броня и зелени детелинки ел. стъкла (отпред и отзад) и ел. огледала с подгряване; климатроник; имобилайзер, центр. закл. с аларма;
    Други:
    • Гражданска отговорност и пълно каско (в ЛевИнс) до Ноември 2012;Колата е поддържана в сервизите, където основно рабоят италиански коли: Extreme Service и Ventura Garage. Момчетата от сервизите знаят много добре за състоянието и качествата на колата.Последната година се паркира на закрито в гараж.Всичко по колата е стегнато, пари не са пестени. Всичко, което е излязло е било оправяно на момента. Цялото окачване е сменено. Нови носачи, горни/долни, тампони. На павета и дупки - не тропа/не скърца.Масло и филтри са сменени преди 5000км- Selenia 5w40, обслужване, ролки, ремъци - преди около 15000 км.Колата имаше и спойлер на предната броня, но го махнах, защото създаваше много ядове, дори и с много ниски бордюри.
    Визуално колата изглежда перфетктно. Последната година е държана в гараж. Всичко е правено, дори дреболии. Единсвените забележки са малки резки от врати по левите врати (от несъобразителници) и дребни следи от камъчета по предния капак.Забележки:Радиатора на климатика протече, и трябва да се подмени. Имам протокол за половината нужен Фреон за зареждането. Не съм го оправил, защото се случи в края на лятото, а има още доста време, докато се наложи да се ползва. При сериозен интерес мога да го оправя, или да дам съответния отбив в цената.Причината да продавам колата, е че мисля да взема нещо ново на изплащане. По-малка кола ми трябва, за приятелката.Цена: 6000 лв.От цената може да се сваля, като се свалят някои от екстрите - джанти, музика, кожен салон и т.н..За контакти: 0882 626622, Л.С. или norad@mail.bgКолата се намира в София, удобно за огледи около бул. България през деня и Овча Купел вечер.
    Прикачени файлове
    Alfa 156 2,4 JTD GTA replica

Корекция в цената - 5500 лв. с всички екстри.Възможно намаляване на цената без някои екстри:- без джанти 17" с летни гуми = -600лв.;- без джанти 15" със зимни гуми = -500лв.;- Без CD Alpine = - 250лв.;- Без спортния GTA кожен салон (замяна с текстилен) = - 300лв.;

Коментар

Коментар

Хайде колеги, не искате ли мощна и красива кола, която гори 7/100?Бартери за браво/пунто/брава

Коментар

Напомням за промяната в цената 5500 лв. с всички екстри.Възможно намаляване на цената без някои екстри:- без джанти 17" с летни гуми = -600лв.;- без джанти 15" със зимни гуми = -500лв.;- Без CD Alpine = - 250лв.;- Без спортния GTA кожен салон (замяна с текстилен) = - 300лв.

Коментар

4500 лв. без 17" джантите с летни гуми!

Коментар

3990 лв. без 17" джанти и CD player.

Коментар

Re: q

3000 с всичко

Коментар

бартер за ауди а4 1.8 20в