Здравейте колеги, продавам колата, която карам поседлните 4 години- икономична дизелова реплика на спортното изпълнение GTA . Надявам се, като любители на италианските автомобили да оцените по достойнтво колата.Марка: Alfa RomeoМодел: 156Двигател: 2,4 JTD дизел - 136 к.с. + чип основно в ниски обороти до около 160к.с.Дата на производство: 1999 г., колата е внесена 2007 г. в България от когато я карам аз;Пробег: 192 549 км (50 000 км съм навъртял аз в БГ);Цвят: тъмно син металикВъзможен бартер: за по-малка, запазена, здрава "женска" кола с доплащане. Предпочитам Fiat Bravo 1,9 JTD, но може и Punto, Corsa, Polo, Yaris и т.н.Допълнителни Екстри:
- оригинален GTA черен кожен салон; 17" GTA джанти с оригинални Алфа капачки + гуми Bridgestone Potenza 215x45; DOT 0207. Гумите са на 4 сезона и имат още живот в тях (купувани с ф-ра от Диана); 15" джанти TOORA със зимни GOODYEAR ULTRA GRIP 7+. На два сезона, с много грайфер. И двете купувани нови от Маргел. ALPINE CDA 9884R - player с 24 bit mp3 decoding, USB кабел скрит в жабката. Уникален цифров звук. Купуван чисто нов с фактура от Авител.ксенонови фарове 6000к; спортен филтър K&N - купуван/слаган в Extreme Service; GTA странични прагове, спойлер на задната броня и зелени детелинки ел. стъкла (отпред и отзад) и ел. огледала с подгряване; климатроник; имобилайзер, центр. закл. с аларма;
- Гражданска отговорност и пълно каско (в ЛевИнс) до Ноември 2012;Колата е поддържана в сервизите, където основно рабоят италиански коли: Extreme Service и Ventura Garage. Момчетата от сервизите знаят много добре за състоянието и качествата на колата.Последната година се паркира на закрито в гараж.Всичко по колата е стегнато, пари не са пестени. Всичко, което е излязло е било оправяно на момента. Цялото окачване е сменено. Нови носачи, горни/долни, тампони. На павета и дупки - не тропа/не скърца.Масло и филтри са сменени преди 5000км- Selenia 5w40, обслужване, ролки, ремъци - преди около 15000 км.Колата имаше и спойлер на предната броня, но го махнах, защото създаваше много ядове, дори и с много ниски бордюри.
Коментар