Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам 147 1.6 т.с. 2,200лв. СПЕШНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам 147 1.6 т.с. 2,200лв. СПЕШНО

Здравеѝте колеги,продавам си колицата! Колата е 2001 година с всички екстри за модела ( напълно кожен салон в перфектно състояние,ASR,двузонен климатроник,120,000км., абсолутно всичко е сменено покрай двигателя преди 2,000км.,+ всички възможни филтри по нея,течност на климатика също,оргинални BREMBO дискове + накладки двойно винтилирани) Проблема е ,че колата почти блокира поради липсата да сипат масло след като са го източили.Блока е перфектен ,просто коляновиа вал е надразкан,но нямам пари да си позволя ремонта ,който е около 1500лв.,но ако имате двигател проблема се решава автоматично! Колата е в добро състояние!!! Тъй ,като незнам как се качват снимки ,ще помолч да ми пращате E-mailite си и там ще ви ги пратч нчма проблем! Огледи 24/7[/url] Коментари по цената само на място!!!
    I fear nothing ,but the fear in me.

re:

Zdraweite, molq ako moje da pratite snimki na mecho_puhh@abv.bg- blagodarq predwaritelno. Iskam sushto da popitam dali kolata moje da se dwiji sama, kakto i dali sa i nared dokumentite-zastrahowka winetka pregled. Pozdravi!
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

KOLATA E PRODADENA!
      I fear nothing ,but the fear in me.

Коментар

Working...
      X