Автомобил 1Фиат браво 1.9 JTD 2000г.работещ климатроникел огледала с подгряванецентралноалармасерво управлениезабележки: 1.колата пуши и работи на 3 цилиндъра докато е студена, когато загрее върви нормално 2.челен удар (няма пострадали радиатори, автомобила се придвижва на собствен ход (има натиснато на задния панел )цена 1000 лв (без коментар )По автомобила са смени следните неща (за последните 3 месеца)дебитомер -60 лвтермостат и антифриз (55 лв термостата)предни накладки, каре, лагер главина, (100лв)2 носача (миналия месец ) - 100 лв2 чисто нови гуми - 220 лв (на 2 месеца са) - автомобила е с алуминиеви джанти 15ски, от фиат купекупен е чисто нов фар за колата - 80лвспирачна помпа - 45 лвспирачни маркучи (предни) - 14 лвакумулатор на 6 месеца марка старт 72 ампера - 140 лвавтомобила не гуми антифриз, не харчи масло (10 хиляди километра изкарва с 10 на 40 без да губи грам ниво)колата има гражданска и технически преглед все още) може да се прехвърли без никакви проблеми, документално е изрядна. Автомобил 2 : Лана НИВАавтомобила е прекрасно реставриран - изкърпен много хубаво, боядисан, с нов карбуратор, ново делко, нови свещи, сменени всички тампони по щангите от зад, обслужен (масло. филтри антифриз)бонус (не монтирана газова)ладата не е регистрирана, трябва да мине техно тест и да и сложите номера, има чисто нов акумулатор !цена 2000 лв(може лек коментар) ладата е бяла може да видите снимки в мобилетоАвтомобил 3: Ситроен Ксантиа 1.9 дизел 1996 година с климаторник1.9 дизел 74 коня, с климаторник, централно аларма,ел стакла, запазен салон, много добър външен вид, алуминиеви джанти 14ски със зимни гуми за сезона, автомобила е след ремонт (сегменти клапани и гумички) ремонта е извършен днес, сменени са ангренажен ремък ролки както и пистовия ремък(масло и филтри)забележка : за смяна на тампони на носачи(сменени са шарнири биалети и накрайници) тампоните могат да бъдат сменени по желание на клиента (+100 лв)снимки във вторник(автомобила заминава тази вечер в провинцията)цена 1700лвавтомобилите се намират в град СофияПРОДАДЕНИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 3 автомобила
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http***Модерирано***12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! снимки на ладатаснимки на фиата, за лак на тавана и неизвестно защо ражда по десния калникмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
-
Аз искам да изкажа мнение за колегата от мен (---)-три минуса поради простата причина че е несериозен продавач !!! Теглих кредит за бравото в понеделник му се обадих и му казах че ще ВЗЕМА НА 90% колата в Сряда сутринта, а той в вторник вечерта я продаде при положение че я бях запазил.!!!НАИСТИНА КОЛЕГА ТОВА БЕШЕ СТРАШНО БЕЗОТГОВОРНО ОТ ТВОЯ СТРАНА !!!!!!!!!!Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !
Коментар
-
AnotheR написа:Аз искам да изкажа мнение за колегата от мен (---)-три минуса поради простата причина че е несериозен продавач !!! Теглих кредит за бравото в понеделник му се обадих и му казах че ще ВЗЕМА НА 90% колата в Сряда сутринта, а той в вторник вечерта я продаде при положение че я бях запазил.!!!НАИСТИНА КОЛЕГА ТОВА БЕШЕ СТРАШНО БЕЗОТГОВОРНО ОТ ТВОЯ СТРАНА !!!!!!!!!!мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Коректен е продавача, аз преди 2 години купих от него един Ситроен ХМ и останах много доволен. Ако помниш, беше ме возил в бравото и затова се сетих.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар