Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Типо 1.6 DOHC

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Типо 1.6 DOHC

Колеги След 10 години вярна служба мисля да мина на нещо по-модерно и по-дизелово . И така продавам Типото.Двигател: 149C2046 двувалката (твърдя че е перфектен)Плюшен салонЕл.стъклаДигитално табло (сменяно е и по километраж е на 65 хиляди, но това не е показател)Лети джанти с гуми 185/65/14комплект зимни гуми с стоманени джанти 185/60/14Касетофон с 4 тонколониАкумулатор на една годинасменени ролка и ремък миналото лято.По предното окачване са сменени носачи и накрайници.Всички такси платени. (преглед до ноември месец 2011). Гражданска със зелена карта до края на годината.Годишна винеткаКолата е в движение и се продава само цяла.Обявата може да бъде видяна на:http://www.cars.bg/u437223Цена 900 лв с коментар.оментар
    Lancia Lybra 1.9 JTD LX - италиянския мерцедес

up !

Коментар

Вече търкалям Lancia Lybra 1.9 JTD и Типото само го местя от тротоар на тротоар. Не ми се разглобява на части кола в движение която ми е служила вчрно толкова години. Единствената причина да я продавам е малките разсточния на които карам и бензинович и двигател. Цена за форума 800 лв. (без зимните гуми).

Коментар

Нагоре !

Коментар

Хайде да изплуваме малко .

Коментар

ПРОДАДЕНА !!!!

Коментар

Working...