Lancia Delta 1.8 GT- производство - 03.1997г.- двигател - 1.8 16v 132 p.s. VVT- километри - 190500- ABS- предни ел.стъкла- Recaro салон,кожа и алкантра- лети джанти AEZ 16"- климатроник- газов инжекцион- комплект 4 зимни гуми с железни джанти 15"Сменени са :- на около 140к км. 4-те амортисьора с прахоуловителите,Закс с доставка от Германия- на около 145к км. ротор на динамото заедно с лагерите,понеже в един сервиз "майсторите" ми прецакаха задния лагер и ротора- по същото време сменен лагер на хидравличната помпа- на 150к км. ролки и ремъци,пълен комплект,SKF i Gates,с гаранция 50к км.,т.е. имат още 10к км.гаранция- на около 170к км. термостат,оригинален от Италия за 240 лв. ,защото с тукашните Behr и Vernet,нещо колата не се погоди - на 180к км. воден радиатор,даже още е в гаранция- преди 3к км. носачи и биалетки,Технород и маншони на кормилната рейкаЗабележки:- леко виене на хидравличната помпа,въпреки че лагера е нов си остана едно леко виене- леко протъркано на кожата на страничната опора на шофьорската седалка- преди 2 седмици ми отказа задната чистачка- жилата на ръчната са сменяни през 2009г. ,но е желателно пак да се сменят- съвсем леко по легена на резервната гума се е появила ръждичкаАвтомобила е в много добро техническо състояние.По принцип до скоро нямах намерение да го продавам,но се ожених преди 4 месеца,а преди 3 си купихме с жената едно ранчо,на 20км. от Варна. И отделно,като се ожених получих и бонус село и там ходим редовно,но за сметка на това винаги има какво да се носи. И поради тези фактори,а и живот и здраве и още един фактор,ще ми трябва комби и то проходимо. Ако успея да продам автомобила,ще търся Дедра или Темпра Интеграле,или Панда 4х4 след 95г. Колата е потдържана от 2008г. само в сервиза на Алфа Ромео ,при Вихрен.А само за ходовата част ходя от време на време при Балинов сервиз. По принцип в края намесеца имам отново посещение в сервиза,за ръчната и за задната чистачка.Цена: 3200лв.телефон за контакти:e-mail: hankrum_bg@abv.bg08872066150898730444Крум
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Lancia Delta 1.8 GT
Collapse
X
-
Така...отново се замислям да пусна Ланчиа-та в продажба. Сменени са ролки и ремъци преди 10к км. и имат гаранция още 40к км. към фирмения сервиз. Сложени са ролки SKF и ремъци Gates. Жилата на ръчната са сменени,кантара на задните спирачки раздвижен и е оки вече. Левия борд на шофьорската врата е сменен с нова естествена кожа. Носачите са на 20к км,Технород. Друго засега не се сещам.Колата е в почти перфектно техническо състояние и външен вид.Цена 2000 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар