Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Браво 1.9JTD - 3100лв.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Фиат Браво 1.9JTD - 3100лв.

Година Март 2000Пробег 176,000 кмГориво ДизелСкорости Ръчни Мощност 105 к.с. + РЕМАПКубатура 1900 см3Брой врати 2/3 вратиЦвят Тъмно син металикЕкстри:Климатроник - зареден това лято !Кожен салон - в много добро състояниеЕл.стъклаЕл.огледалаСтерео уредбаАлуминиеви джантиABSAirbagКсенонови фаровеХалогенни фаровеАлармаИмобилайзерЦентр. заключванеЗастраховка+Годишна ВинеткаСерво управлениеhttp://www.cars.bg/u444538Колата е поддържана и е в много добро състояние за годините си!Който желае може да види в гаража ми какво е правено и сменявано по нея.Продава се защото се нуждая от автомобил с 4-ри врати !Извинявам се за лошите снимки.ЦЕНА:3100лв. + Опция Бартер за ДИЗЕЛ с 4-ри врати +/- доплащане
    Прикачени файлове
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Айде на джидженото браво !
    AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

за хубавото браво

ivan_dice написа:
        навит съм му на този бравок... ако имаш малко коментар на цената пиши ми на ЛС и да идвам направо да го гледам, само че ти говоря след 1 седмица, че не съм в БГ
        Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Re: за хубавото браво

sharky871 написа:
          ivan_dice написа:
          навит съм му на този бравок... ако имаш малко коментар на цената пиши ми на ЛС и да идвам направо да го гледам, само че ти говоря след 1 седмица, че не съм в БГ
          и какво влиза в тая цена? музика? ала бала..... да го докарвам да я зима след 1 седмица. къде може да се види колата? нешо път към софия,самоков, дупница?

Коментар

Запазена 1 седмица за колегата sharky871 !
            AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
              Запазена 1 седмица за колегата sharky871 !
              Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Честито на новия собственик sharky871 ! Да си го караш с здраве и много презпроблемни километри !!!!!!!!КЛЮЧ !!!!
                Прикачени файлове
                AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

...

автомобила е уникален... само дано да слуша... че се увличам този километрраж ше се пише тлъст акт
                  Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Working...
                  X