Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С огромна мъка трябва да си продам Колата FIAT BRAVO 1.6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С огромна мъка трябва да си продам Колата FIAT BRAVO 1.6 16V

Марка: FIAT Модел: BRAVOКубатура : 1600Коне : 103Година: авг. 1996Скоростна кутия : ръчнаКатегория : ХечбекПробег: около 180 000Екстри : ел стъкла , климатик , хидравлика , 2(3) врати , аларма , централно закл. ,лети джанти, комфорт функция за прозорците, КсенонИнфо .. Колата е с външни забележки ( леко огънат калник преден десен ...) колата е със сменени всички консумативи всички ремъци (GATES), ангренажен (GOOD YEAR), ролки (INA), масло (Selenia Gold) до сега само с такова съм я карал. Предните амортесьори са газови. Предницата е стегната. Газовата е БРЦ. Много съм доволен от колата и много я обичам никакви проблеми не ми е давала. Жалкото е че трябва да я продам искам да минавам на дизел, че ми е скъпичко на газ... Двигателя никога не съм го мил откакто е в мен. Късметлия ще се вози на колата... Заслужава си наситинаЦена : 1700 (подлежи на коментар на място) тел: 0898697068 София област, София може да се види колата [u]ПРЕДПОЧИТАМ ВРЪЗКА ТУК НА ЛС ИЛИ В СКАЙП: sharki_871
    Прикачени файлове
    Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

продаден :D

Коментар

stefi_pavlov написа:
      Да ти е честит колега и да му се радваш на звера П.С. За пръв път чувам ,че на някой му е скъпо на газ и иска да минава на дизел и затова иска да продаде колата си
      Nissan Primera 1.6 16v P11
      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
        stefi_pavlov написа:
        Да ти е честит колега и да му се радваш на звера П.С. За пръв път чувам ,че на някой му е скъпо на газ и иска да минава на дизел и затова иска да продаде колата си
        колега аз си карам стабилно и ако пуснеш сметките ми излиза дори и с 5 лева по евтино на 100 пак ми е на далавера а и плюс това искам да си имам багажник и турбото си е турбо
        Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Working...
        X