Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Алфа Ромео 145 2.0 16в Quadrifoglio verde

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Алфа Ромео 145 2.0 16в Quadrifoglio verde

Марка: Алфа Ромео Модел: 145 QVКубатура : 1970 ~ (2000) Коне : 150 Скоростна кутия : ръчна Категория : Хечбек Пробег:230 000 Екстри : Халогени , аирбег , ел стъкла , ел огледала , климатик , хидравлика , 2(3) врати , аларма , централно закл. ,лети джанти и може да забравям още нещо знам ли ... Инфо .. Колата е с външни забележки ( леко огънат калник преден десен ... ммм и не много пукната задна броня .. На колата си замина съеденителя смятам да го сменям ако не я продам да си остане за мен направо .. Колата е за обслужване има още 10 000 км да се кара ама след това трябват ремаци и ролки които съм купил оригинални ИНА ! просто не съм ги сменил щото тия имат още километри в тях .. Колата е абсолютен сток не е правено нищо по нея .. Оригинално отпред е 284 мм дискове накладки сам сменил преди по малко по 500 км и горе доло това е ..) Цена : 1800 лв (Колата се намира в Бургас ) ... обаче предимно искам бартер за пунто гт .. с доплащане от моя страна но да не е повече от 600 лв .. ако може да не е някакво правено предпочитам да е почти сток и все пак мога да направя компромис предлагайте .. Само да не пишат хора дето си оценяват гт-та та на 3000 лв дето струваха толкова преди 1-2 години!!! Разменям си колата по простата причина ,че досега съм карал само атмосверки бързи .. но все пак атмосверни мотори ( Астра ц20хе , Браво ХГТ -голямото недоразумение , и Алфата ) сичките ми омръзнаха за 1 година .Това е
    Прикачени файлове

up

Коментар

Working...
    X