Fiat Stilo, 1,9 JTD, 115 кс, Пълната обява с всички снимки тук (защото не успях да кача снимките във форума)http://www.mobile.bg/11313688124474998Цена: 5900 лв. Година на производство: 2002 г. Тип двигател:-Бензинов Мощност: 115 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: Купе Пробег: 145 000 км Цвят: син металик Особеностиo 2(3) Врати o ABS o Airbag o Имобилайзерo Ел. Огледала o Ел. Стъкла o Климатроник o Лети джанти - 17"o Стерео уредба o Центр. заключване История: Купена е от един младеж, който учи в Германия и е пътувал често България-Германия с нея. Грижил се беше за колата. Грижих се и аз. Много поддържана и красива кола. Карана 22 хил. км. от мен. Нови летни гуми с най-красивите оригинални джанти за модела! Изправени и не са криви. Общо струват 2 хил. лв. Сменени масла и 4 бр. филтри преди 1500 км. Сменени наедно с биалетки, амортисьори и пружини, тампони, дискове и накладки. Целият ремонт и обслужване струва 1700 лв. и е правен преди по-малко от 2 хил. км. (имам фактурите) Каско и гражданска до края на годината! Купих нова кола и я продавам. Коментар на място.телефон за връзка: 0882 12 12 33, Симо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Stilo, 1,9 JTD, 115 кс
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар