Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BMW E30 325 бартер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BMW E30 325 бартер

Цена: 3300лв.Технически данни:Марка:BMWМодел:320Пробег: 206000Дата производство: 1988г.Дата първа регистрация: Тип двигател: М20Б25Кубатура: 2.5Коне: 170Скоростна кутия: ръчнаДирекция: ляваКатегория: седанЦвят:графитVIN:...........Особености:*врати - 4*Airbag -не*Автопилот - не*ABS - не*Газова уредба - да-докато се продаде ще е на газ!*Метан - не*Ел. стъкла -да*Ел. огледала -да*Климатик - не*Лети джанти -да *Халогени -има *Аларма -да *Централно заключване -да*Шибидах - даДопълнителна информация: двойно вентилирани дискове претапицирани седалки, мотора е ревизиран, шортшифтър, нова външна помпа с по голям дебит, бартер за Опел Омега комби дизел или газово, Фиат! НЕ ДОПЛАЩАМДанни за връзка:Телефон: 0899066969 Място, на което може да се види колата: Бургас
    Прикачени файлове
    някой ден ша откача

някой ден ша откача

Коментар

данъка на колата е минимален 20лв
      някой ден ша откача

Коментар

договаряне
        някой ден ша откача

Коментар

small написа:
          данъка на колата е минимален 20лв
          Нормалният данък на тази кола с или без катализатор в Бургас е 230 лв.Ако е 20 лв. не е станало много законно и какви са гаранциите за новия собственик, че пак ще плаща 20 лв.?

Коментар

аз така я взех и данъка си е пак същия какво значение има колко е законно нали си плащаш
            някой ден ша откача

Коментар

Абе човека щом казва че е 20 значи че много ясно че ще е 20 и новия собственик, тои иначе защо ще го пише .... за да се хвали ли :D Няма смисъл Колега ( s BMW) нямам толкова пари кеш а иначе колата ми е застрахована за толкова, ако можех да ги взема тия пари кеш щях да дойда да видя колата ... карам фиат пунто спортинг (1.6 - 90 к.с. с газ, и с газови амортесиори .... абе супер е !!! ) обаче много хора го хвалат тва задно и мисля нещо да посменя предното със задно за да видя кво е да се въртя без да дърпам ръчна ... тва почна да ми омръзва :D таааа незнам ако искаш може и да измислиме нещо ....
              Fiat Punto Sporting (1.6 MPI)

Коментар

комби ми е нужно пунтото ми е прекалено малко
                някой ден ша откача

Коментар

ayyyyyyy bih navil ba6ta mi da ti dade negovoto .... aydi A6 motor 2.5 tdi 140 konq 5 cilindera... sled osnoven remont ( skusa remuk) ... tva stava li :DПисането на кирилица е задължително в този форум!Модераторски екип на fiat-bg.org
                  Fiat Punto Sporting (1.6 MPI)

Коментар

идвай да я видиш ще се разберем
                    някой ден ша откача

Коментар

някой друг за бартер?
                      някой ден ша откача

Коментар

някой ден ша откача

Коментар

Нова цена 2550лв със зимни 15-ки цената не се коментира!!!
                          някой ден ша откача

Коментар

Working...
                          X