Цена: 3300лв.Технически данни:Марка:BMWМодел:320Пробег: 206000Дата производство: 1988г.Дата първа регистрация: Тип двигател: М20Б25Кубатура: 2.5Коне: 170Скоростна кутия: ръчнаДирекция: ляваКатегория: седанЦвят:графитVIN:...........Особености:*врати - 4*Airbag -не*Автопилот - не*ABS - не*Газова уредба - да-докато се продаде ще е на газ!*Метан - не*Ел. стъкла -да*Ел. огледала -да*Климатик - не*Лети джанти -да *Халогени -има *Аларма -да *Централно заключване -да*Шибидах - даДопълнителна информация: двойно вентилирани дискове претапицирани седалки, мотора е ревизиран, шортшифтър, нова външна помпа с по голям дебит, бартер за Опел Омега комби дизел или газово, Фиат! НЕ ДОПЛАЩАМДанни за връзка:Телефон: 0899066969 Място, на което може да се види колата: Бургас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BMW E30 325 бартер
Collapse
X
-
Orcinus
small написа:данъка на колата е минимален 20лв
Коментар
-
Абе човека щом казва че е 20 значи че много ясно че ще е 20 и новия собственик, тои иначе защо ще го пише .... за да се хвали ли :D Няма смисъл Колега ( s BMW) нямам толкова пари кеш а иначе колата ми е застрахована за толкова, ако можех да ги взема тия пари кеш щях да дойда да видя колата ... карам фиат пунто спортинг (1.6 - 90 к.с. с газ, и с газови амортесиори .... абе супер е !!! ) обаче много хора го хвалат тва задно и мисля нещо да посменя предното със задно за да видя кво е да се въртя без да дърпам ръчна ... тва почна да ми омръзва :D таааа незнам ако искаш може и да измислиме нещо ....Fiat Punto Sporting (1.6 MPI)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар