Fiat Punto 1.1 АГУ БАРТЕР-1,200 ЛЕВАГодина Април 1996Пробег 140,000 кмГориво Газ/БензинСкорости Ръчни Мощност 55 к.с.Кубатура 1100 см3Брой врати 2/3 вратиОсобености и ЕкстриСигурност: Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, ЗастраховкаДопълнителна информацияВЪЗМОЖЕН БАРТЕР ЗА ГОЛЯМО КОМБИ БЕНЗИН ИЛИ БЕНЗИН/ГАЗ,СЪС КЛИМАТИК.ПО ВЪЗМОЖНОСТ ФОРД МОНДЕО.ПРИ БАРТЕР ЦЕНАТА Е 1500 лв.Нямам възможност за доплащане.ЦЕНАТА КАТЕГОРИЧНО Е ТАЗИ!!!ПЕРФЕКТЕН МОТОР,ХОДОВА ЧАСТ И САЛОН.ЛЕКИ ЗАБЕЛЕЖКИ ПО ВЪНШНИЯТ ВИД/паднал лак на покрива и т.н/ИДЕАЛНА ЗА СОФИЙСКИТЕ ЗАДРЪСТВАНИЯ!!!ЗАСЛУЖАВА СИ ПАРИТЕ!!!*АГУ-BRC,на ,ястото на резервната гума*Ламбда контрол и т.н*Разход на ГАЗ - 10 лв=100 км градско в София*Разход на ГАЗ - 8 лв=100 км извънградско*Акумулатор на 1 година*Масло и филтри на 4000 км*Пълен комплект принадлежностти*Гражданска до края на август 2011*Преглед до края на август 2011*Прилични гуми*Аларма*Централно заключванеЗа контакт с продавачаНИКОЛАЙСофияТелефон 0887647515СКАЙП senator_nikiЕТО МАЛКО СНИМКИ ОТ ВЧЕРА 16.06.2011:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1 АГУ,БАРТЕР -1200 лв
Collapse
X
-
Интересува ме да видя колк омясто има под капака. Имам ГИ, и ако я взема, ще сложа него вместо обикновена газова. 1.1 е 4 цилиндров двг, нали ?? Ама щом си на МОЛ Сердика, тези дни ще ти се обадя да я видя някоя вечер. Пък може и да карам пенсионерско пунто"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Интересува ме да видя колк омясто има под капака. Имам ГИ, и ако я взема, ще сложа него вместо обикновена газова. 1.1 е 4 цилиндров двг, нали ?? Ама щом си на МОЛ Сердика, тези дни ще ти се обадя да я видя някоя вечер. Пък може и да карам пенсионерско пунто
Коментар
-
dobri_g написа:Synthy написа:Интересува ме да видя колк омясто има под капака. Имам ГИ, и ако я взема, ще сложа него вместо обикновена газова. 1.1 е 4 цилиндров двг, нали ?? Ама щом си на МОЛ Сердика, тези дни ще ти се обадя да я видя някоя вечер. Пък може и да карам пенсионерско пунтоFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Може може, ще изолирам трите канала за излишните инжектори и пак съм в играта с ГИ. Поне ще имам 3 резервни канала, ако един думне :D Но засега ще се въздържа от покупка. Още обмислям вариантите."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар