Fiat Punto 1.7тд Година: 1997 Тип двигател: дизел Мощност: 69 к.с. Скоростна кутия: ръчна Пробег: 113000 км Цвят: сив Гражданска отговорност 2011, Винетка2011 14 много добри гуми BF Goodrich Обслужена напълно - ремъци, ролки, филтри,масло, Стерео Плюшен салон почти без забелешки Нов акумулатор без забележки по техническото състояние ,диагностика и проверка на състоянието на автомобила в сервиз по избор Ел. стъкла Автомобилът е в София Леки забележки по външният вид бартер за подобна малолитражка бензин с 4 врати Цена: 1900 тел. 0887566649
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам пунто 1.7тд
Collapse
X
-
kakvo 6te kaje6 za tova Fiat Punto Sporting 1.6 MPI 1995 г. 88к.с.цвета е зелен металиккогато я взех ми казаха че е на 160 000 км. а километража беше на 60 000 км.-сменено масло на двигателя (карал съм с него към 2500 км.)-сменено масло на скоростната кутия-сменени ремъци (ангренажен, на климатика)-сменени ролки (на ангренажния ремък, на сервото, на климатика)-сменени филтри (на климатика, горивния, на двигателя)-сменен TPS потенциометър-нови амортисьори AL-KO (газ)-сменен десен лагер главината-платена гражданска до Май месец 2012 г.( не е на разсрочено )-платен годишен данъкколата има :-климатик-ABS-Air Bag-халогени-чупещ волан-ел.стъкла-аларма с централно-серво-ляти джанти 14" оригинални -2 ключа с дистанционно за алармата и още един без дистанционно -сервизна книжка и опътванеСнимки не съм качил защото нямам но в най-скоро време ще има !!!Колата има външни козметични забележкикачваш се и караш още поне 7000 кмFiat Punto Sporting (1.6 MPI)
Реклама
Collapse
Коментар