Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам фиат браво 1.6 16v 1996 1850 лв
Collapse
X
-
Re: продавам фиат браво 1.6 16v 1996 1850 лв
naiden5 написа:здравеите колеги продавам си колата цената е 1.850лв .Сменени консумативи предни накладки дискове и задни накладки салона е запазен климатика работи ел стакла газожа уредба БРЦ градско несум е заси4ал но извун ми дава 7.5-8 лт колата варви перфектно забелейка има на преден десун калник леко стои на вални и е с оригиналната боиа . приемем и бартер само и единствено за моита ме4та ФИАТ ПУНТО ГТ имах такова и сайалиавам 4е гопродадох . Не ме разбираите погре6но от бравото сум супер дожолен ама си е друго когато има турбо под капака . Акоима ниакои които се интересужа от офертата ми нека да ме турси или на по6тата ми (naidenatanasov@abv.bg) ili na telefon 0879694482 Извиниажам се на модераторите ако сум допуснал ниакаква гре6ка в побликуванвто на обиавата ако искате снимки на колата мойе да ме турсите на скаипа (noni_atanasov)просто незнам как да ка4а снимки тука звиниавам се на вси4ки http://www.cars.bg/u345535
Коментар
-
Re: продавам фиат браво 1.6 16v 1996 1850 лв
[quote="naiden5"]здравеите колеги продавам си колата цената е 1.850лв .Сменени консумативи предни накладки дискове и задни накладки салона е запазен климатика работи ел стакла газожа уредба БРЦ градско несум е заси4ал но извун ми дава 7.5-8 лт колата варви перфектно забелейка има на преден десун калник леко стои на вални и е с оригиналната боиа . приемем и бартер само и единствено за моита ме4та ФИАТ ПУНТО ГТ имах такова и сайалиавам 4е гопродадох . Не ме разбираите погре6но от бравото сум супер дожолен ама си е друго когато има турбо под капака . Акоима ниакои които се интересужа от офертата ми нека да ме турси или на по6тата ми (naidenatanasov@abv.bg) ili na telefon 0879694482 Извиниажам се на модераторите ако сум допуснал ниакаква гре6ка в побликуванвто на обиавата ако искате снимки на колата мойе да ме турсите на скаипа (noni_atanasov)просто незнам как да ка4а снимки тука звиниавам се на вси4ки Към колата мога да добавя и усилвател с туба и сд при сериозен куповач
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар