Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Пунто 55S - 2000лв.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Продавам Фиат Пунто 55S - 2000лв.

    След вярна служба, се разделям с Фиатчето, както следва:Дата на производство - 1996 г.Тип двигател - Бензинов, 55 к.с.Скоростна кутия - ръчнаПробег - 194370 км5 врати, аларма, централно заключване, ел. стъкла, лети джанти, ГАЗОВА УРЕДБА Lovato.Колата е напълно обслужена, в много добро техническо състояние. Всичко платено без винетка, много добри гуми, запазен салон. Има дребни забележки, за които цената може да се коментира.Снимки може да видите на адрес:МОДЕРИРАНОЗа контакти: n_chernaev@abv.bg, тел: 0898-510-602, Николай
    Прикачени файлове

    #2
    Нова цена - 1950лв.

    Нова цена - 1950лв. Възможен разумен коментар. Има и багажник за покрива.И естествено - за четири години каране са сменени една камара неща които няма нужда да се изброяват. -> не е току-що внесена кола на границата на техническата годност.Ползвана е за семейна кола, карал съм си детето с нея. Не съм си позволявал лукса неизправности да ме заплашват да оставам на пътя в неподходящ момент, с ревящо бебе например.Колата се намира в ж.к.Младост 1 и може да се "наобикаля" по всяко време.

    Коментар


      #3
      Нова цена - 1740лв.

      1740лв.

      Коментар


        #4
        пунто

        Колега предлагам ти бартер с доплащане от моя страна за летите джанти за железни-може и за гумите да говорим.ако имаш интерес.

        Коментар

        Working...
        X