Година на производство 1997Двигател 1910 куб.см 74 киловата.Автомобила е на 235000 км. като аз съм му навъртял 100000 км.Ксенон на късите светлини,лети джанти с летни гуми и ламаринени джанти със зимни гуми.Колата има теглич и рейки за кутия на покрива.Който ме познава от форума знае как е поддържана колата и компромиси не са правени.Към колата давам доста резервни части като подарък - заден ляв стоп,ГНП нуждаещо се от ремонт,ляво ел.огледало с две думи всичко което съм натрупал в гаража отива в багажника при евентуална продажба.Предните дискове и накладки са сменени както и термостата.Забележки по боята си има но не толкова забележими.Всичко за 2012 е платено няма винетен годишен стикер.Акумулатора е нов Бош купуван декември.Автомобила е повдигант отпред и отзад с 25 мм.Цена 2500 лв. коментар само на място при оглед и интерес.За връзка тел.0898743201 Николай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Фиат Мареа Уикенд ТД100.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето и подаръците които влизат в цената.На снимката го няма ,но има и подарък отремонтиран авансаторен клапан.Заден ляв стоп.Рейка здрава.Кормилни накрайници вътрешни и външни.Предна маска без емблемата.Дръжка външна задна лява.Огледало електрическо ляво.ГНП течащо откъм турбокеректора.Цял модул за АБС и още една управляваща платка.Рамо за задна чистачка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Продавам Фиат Мареа Уикенд ТД100.
stan4o1967 написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=81259&sid=a4e739a247cc002e6f29a3b6 ade3f908Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
здравей
колата ти е перфекта и който я вземе ще спечели само.аз имам сащата но жтд 105 и имам малак проблем сжети ми ай би еса и рачната закачах я на компутар и изтриха грешката но пак се появи след това.ко може да е.а имам 1 колега дет тарси сащата кола ко има интерес нещо щи пиша.kara fiat marea wikend
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар