Типото е 12.1992г. 1,7 чист дизел.В движение,ГО и ГТП-04.2011.Аларма,радио,ксенон 6000К,халогини.Продавам-1200лв. или бартер/с допл. от моя страна/ за по-нов Фиат,Голф3,Пасат или Опел корса-дизел.Колата е подържана, есента са сменени праговете и доста кърпене по задните калници. Няма гнило.Добър външен вид. Ползва се всеки ден.Няма да пиша какво е сменяно,защото никой няма да повярва. Който разбира сам на място ще разбере.По колата си има неща за смяна,но не са спешни и зависи от преценката на собственика.Последните две снимки са от кърпенето есента. Другите снимки са от предишния собственик. Колата съм ползвал 6 месеца и не ме е излъгала. Просто е малка за това което ми трябва.!!!КОЛАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ. МОЖЕ ЛЕК КОМЕНТАР В ЦЕНАТА.ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е БАРТЕР, ЗА ГРАД СОФИЯ!!!! Не ми се обикаля на огледи,дано колегите не се обидят.0884099167
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бартер-продава Типо 1.7 Д
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Бартер-продава Типо 1.7 Д
alexass13 написа:Типото е 12.1992г. 1,7 чист дизел.В движение,ГО и ГТП-04.2011.Аларма,радио,ксенон 6000К,халогини.Продавам-1200лв. или бартер/с допл. от моя страна/ за по-нов Фиат,Голф3,Пасат или Опел корса-дизел.Колата е подържана, есента са сменени праговете и доста кърпене по задните калници. Няма гнило.Добър външен вид. Ползва се всеки ден.Няма да пиша какво е сменяно,защото никой няма да повярва. Който разбира сам на място ще разбере.По колата си има неща за смяна,но не са спешни и зависи от преценката на собственика.Последните две снимки са от кърпенето есента. Другите снимки са от предишния собственик. Колата съм ползвал 6 месеца и не ме е излъгала. Просто е малка за това което ми трябва.!!!КОЛАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ. МОЖЕ ЛЕК КОМЕНТАР В ЦЕНАТА.ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е БАРТЕР, ЗА ГРАД СОФИЯ!!!! Не ми се обикаля на огледи в провинцията,дано колегите не се обидят.0884099167
-
Re: Бартер-продава Типо 1.7 Д
alexass13 написа:Типото е 12.1992г. 1,7 чист дизел.В движение,ГО и ГТП-04.2011.Аларма,радио,ксенон 6000К,халогини.Продавам-1200лв. или бартер/с допл. от моя страна/ за по-нов Фиат,Голф3,Пасат или Опел корса-дизел.Колата е подържана, есента са сменени праговете и доста кърпене по задните калници. Няма гнило.Добър външен вид. Ползва се всеки ден.Няма да пиша какво е сменяно,защото никой няма да повярва. Който разбира сам на място ще разбере.По колата си има неща за смяна,но не са спешни и зависи от преценката на собственика.Последните две снимки са от кърпенето есента. Другите снимки са от предишния собственик. Колата съм ползвал 6 месеца и не ме е излъгала. Просто е малка за това което ми трябва.!!!КОЛАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРЕХВЪРЛЯ. МОЖЕ ЛЕК КОМЕНТАР В ЦЕНАТА.ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е БАРТЕР, ЗА ГРАД СОФИЯ!!!! Не ми се обикаля на огледи,дано колегите не се обидят.0884099167Tipo 1.6 mi 78HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар