2000
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа 1.6, 1998 г. - 2200 лв., обслужена е
Collapse
X
-
RokFort написа:Е*аси нещастието.... Търся точно такава кола но в моя район Добрич-Варна-Силистра-Шумен и няма нито една свястна...Късмет колега ,колата е добра а и е с най добрия мотор ( според мен) който ФИАТ някога е правил...Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
bgaf написа:Разбирам те, че те яд, ама слез на земята и мисли трезво. Аз само ти казвам, че накрая ще я докараш на цената на автокъщите...И всичко това, дето го изтъкваш за колата, ще си остане за твоя сметка...И всичко идва от това, че хората не обичат да купуват коли, карани от българи и в България...мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Мерси ,колега AthlonXP , за мнението. Радвам се ,че има и нормално - мислещи хора . Никога няма да си продам Фиата на цената на автокъщите ,защото знам с колко мерак съм си го поддържал . По-добре да си ми седи като втора кола ,отколкото да го дам за 1500. А на другите пичове им пожелавам успех с колите от автоморгите=автокъщитеМоля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
AthlonXP написа:bgaf написа:Разбирам те, че те яд, ама слез на земята и мисли трезво. Аз само ти казвам, че накрая ще я докараш на цената на автокъщите...И всичко това, дето го изтъкваш за колата, ще си остане за твоя сметка...И всичко идва от това, че хората не обичат да купуват коли, карани от българи и в България...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:AthlonXP написа:bgaf написа:Разбирам те, че те яд, ама слез на земята и мисли трезво. Аз само ти казвам, че накрая ще я докараш на цената на автокъщите...И всичко това, дето го изтъкваш за колата, ще си остане за твоя сметка...И всичко идва от това, че хората не обичат да купуват коли, карани от българи и в България...мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар