Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Крома 2,5 V6 162 кончета

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Крома 2,5 V6 162 кончета

Продавам Фиат КРОМА 2.5 V6 - 162 к.с. Година на производство 1994. Внесена от Германия. Всички екстри за модела: чупещ спортен волан, ел. стъкла, ел. огледала с подгряване и елекрическо прибиране и отваряне, черен кожен салон - изключително запазен, предните седалки са с ел. регулировки с подгряване и при това всичко работи, климатроник, ABS, серво управление, борд компютър, аларма, централно заключване, лети джанти, цвят- черна перла, ТУНИНГ. По автомобила са сменени: ремъци, филтри, свещи, предни амортесьори, друго не се сещам. Автомобила е много запазен за годините си и върви като луд. На километража пише 260, аз съм стигал до 240- не се усеща скоростта. Разход градско/София/ 13 на сто при нормално каране. Извън градско при 90 км/час, ако щете вярвайте даде 6,5 на сто. Цена: 2000 лв. Колата се намира в София. Телефона ми е 0885/061-999 - Стоил
    Прикачени файлове

Бартери колега?

Коментар

:D

Коментар

Коментар

:D

Коментар

Много спешно се продава. Цена 1500лв. Плаче ми се че трябва да я подаря за без пари за този прекрасен екземпляр.

Коментар

Коментар

Коментар

Italian muscle! Ако си търсех кола в момента, направо идвах с парите. Дано се намери някой истински фен да я вземе, който да я пази и гледа. Толкова ли няма някой от форума, който да може да си позволи да я има просто заради колекционерската страст?
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
                      X