Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.8 HGT /без бартери/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.8 HGT /без бартери/

Година пр-во: 2000Kаросерия: Хеч. 2/3 вр.Двигател: 1.8 DOCH 16VМощност: 133hp , 164nmПробег: 183 000Цвят: Бордо металикЕкстри: Сервотроник, Климатик, Ел.стъкла, Ел.огледала, Ел.регулиране на фаровете, Подгряване на огледалата, Борд компютър, Централно заключване, Аларма, ESP/TCS, 4 x airbag-а, спортно окачване, генерация. Пълна ревизия на мотора.Забележки: Задни тампони за смяна и леки козметични забележки. Моята оферта за цената е - 4199 лв Лизинг Договаряне0883330911 0895792079 /след 17:00/Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип на fiat-bg.org
    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Гражданска за 2011г. Mаслото е сменено преди не повече от 300км. /GTX 10W40/

Коментар

защо трябва да го оценява някой. Даже и "глезотии" щом ти харесва и ти доставя удоволствие. това е важното (говоря и за себе си )

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=DLQzp...eature=feedlik Ще има сериозен коментар на цената !!!От четири колела минавам на две на новата работа имам и служебен транспорт. Просто колата вече не се кара! Това е и основната причина за продажбата. Има нови гуми. Ремъци, ролки, гарнитури, свещи са сменени преди няколко месеца, като от тогава са навъртяни не пове4е от 1000 - 1500км. Маслото преди 10-тина дена. Общо взето по колата няма какво да се прави.Много е поддържана и глезена. Забележките и са напълно обичайни имайки предвид годината на производство. (някоя драскотина, крушките на халогените и хубаво по4истване ) ами това е за моята кола Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.)Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Не знам като реклама или като антиреклама да го приема (в кръга на шегата разбира се) Колега, от всичките тия години в авто-мото средите съм се убедил (поне по мое виждане) едно 95% от хората имат негативно мнение не към модела, а въобще към марката ФИАТ !!! И интересното е, че това са хора, които дори не са имали досег до италианска кола. Всички знаем, че действително не е точно така. Аз лично, за трети път си купувам фиат и за всяка кола, която съм имал имам само позитивни отзиви. Първата която си купих беше Пунто 1.1 на на газ (спъната но ебати здравата кола) после си взех 1.2 спортинг. нея я карах 5-6 месеца и усетих "липса на коне" И естествено завърших с HGT Уникална! Плюса на бързата кола - можеш да я караш бързо, можеш и бавно. Докато бавната кола, бързо не можеш :D. А по въпроса за разхода... лично моята ми дава извън градско 6.5 - 7 на 100 (при 100-120) С цялото ми уважение, ама колко коли с по 130 и кусур коня дават такъв разход. Колата страшно много си я харесвам, но вече я изкарвам не повече от два пъти в месеца. Не искам да застоява и после да пиша по обявите (гаражна) гаражните не струват. Машина е и си иска своето

Коментар

Коментар

4099 лв. (след корекцията )

Коментар

Коментар

Забравих една малка подробност! Продава се без спортния волан! Много ми е скъп и не го давам :D Обявата е разчистена от излишни коментари!!!Не забравяйте,това е обява,а не тема за обсъждане!!!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Коментар по цената възможна ли е?

Коментар

Да колега, възможно е.За сериозни намерения ще има коментар!

Коментар

Още малко инфо!Крилото е само на основа. На мен лично не ми е проблем и си го оставих така. (новия собственик ако иска да си го пръсне)В колата има и инсталация (изход) за телефон. И чупещ волан

Коментар

Още 70лв облекчение! От днес вече е с винетка

Коментар

Момчета, дали цената ви се вижда висока, сравнявам с другите обяви за модела. Приемам ваши оферти! Давайте ще измислим нещо!!!

Коментар

Цена по Договаряне!!!

Коментар

Working...
                              X