Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Типо 95г. 1.6 АГУ - 1000лв.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Типо 95г. 1.6 АГУ - 1000лв.

Модел - Фиат Типо 1995г.Пробег - 216 000км.Мощност - 75к.с.За контакти:В темата или най-добре ЛС 4/5 Врати Електрически Стъкла Регулируем ВоланСерво УправлениеЦентрално Заключване ИмобилайзерАГУ - без прегледНов акумулатор, нова бензинова помпа , на 213 375 смених маслотоПроблем: като форсирам и излиза 3та скорост .. аз си държа ръката там почти постоянно и не излиза .. но все пак е проблем.На газ не ми харесва как върви ,държи някви странни обороти ту ниски и ще гасне ту високи ще излети и затова я карам на бензин от 2 месеца насам . Не гори много около 7л. Още няколко косметични забележки.Колата пали абсолютно винаги от раз .. няма значение 20 или -20 градуса е !! - Свети

Много здрав двигател .. свиди ми се да го дам за по 900 лв.

Коментар

А да попитам излизат ли ви снимките ? Защото получих оплакване ,че не излизат а аз ги виждам ..

Коментар

700 лв до 1,2 дена .. вече не ми се свиди, мн ми е спешно.

Коментар

Все още се продава ! 700лв.А относно проблема със скоростите получих този отговор.. "Аз имах същия проблем , и си счупих главата 3 месеца не мога да разбера от каде е .Смених всички тампони ,дори и лостчетата на скоростите дето са 100 лв. Проблема идва от тъпите биалетки на стабилизиращата щанга ( 2 по 10лв.).Нема такава простотия колега"

Коментар

Колега проблема с 3-та със сигурност не е от биалетките.Дреболия е,но се сваля кутията.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Сигурно е така .. но след няколко дена ще излизам извън страната и трябва да се освободя от типото - 600лв. (чак ми иде сам да си го купя)

Коментар

Продадена !

Коментар

Working...
                X