Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Fiat Innocenti Elba '94г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Fiat Innocenti Elba '94г.

Ок, знам, че колата ми е странна птица, но все пак ще опитам да я продам Може някой да си пада по уникатите..Както стана ясно в една друга тема- комби варианта на Уно.Двигателят по талони е 1.6, но предишния собственик ми беше казал че всъщност е 1.4 на Фиорино. Моноинжекцион. В перфектно състояние е, в смисъл, че не харчи никво масло и го държи бистро като току що купено.АГУ Ловато с 40 литрова бутилка. Мембрани и гумички сменени преди 2-3 месеца...Ел стъкла + централно заключванеНови свещи със сребърен електролит ( или нещо такова)Масло, маслен, горивен и въздушен филтър сменени преди 500 км. Нов антифриз (-35 градуса) и течност за чистачки (- 26 градуса )Акумулатор Formula 12V/ 65Ah, купен на 09 юни 2010г., т.е. остават му година и половина гаранционен срокЛятото стягах предницата- накрайници и тампони, минавах стенд и пр.Следващият годишен технически трябва да е на 23. 07. 2011гГражданска отговорност платена до 01. 04. 2011г.Годишният данък на колата е 20 лв Поне в град Садово, обл. Пловдив, където живея..Друго не мога да се сетя сега, ако имате въпроси- просто питайте.До ден два ще прикача снимки, ако успея да намеря време да поизмия колата.А колкото за цената:а) за хора, които държат да преговарят (пазарят)- 1200лв.б) за всички други- просто 1000лв.

Ето и малко снимки...За повече инфо може да ме търсите на 0878 115140, както и да пишете на hristo_al@abv.bg
    Прикачени файлове

Коментар

И още малко че не ми стигна мястото...
      Прикачени файлове

Коментар

Ето 1 линк с повече подробности :http://www.automobile-catalog.com/auta_details1.php

Коментар

ъп

Коментар

Високо, високо, високо.....

Коментар

up

Коментар

Климатика и работи ли?
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

откакто я купих преди2 год. не е работил...Между другото, сериозно се замислям да я пусна на части. Някой с Дуна, Фиорино, Уно и тн. да има нужда от нещо? Бензинови помпи, моторчета, джанти и тн...А двигателя е толко здрав, че идея си нямате... Моля, бъдете бързи, защото старото желязо е 54 стотинки в момента, та ми минават и такива мисли

Коментар

не бързай да я разпарчетосваш да разкостиш такава запазена кола от този модел е престъпление.количката е супер готина и ще си намери мераклия който да я стопанисва с кеф.аз ако имам такава и както казваш в такова добро състояние никога няма да я продам.Нарушение на т. 6 от правилата на раздела.Модераторски екип на fiat-bg.org
                    Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                    Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Вярвай ми- с мъка се разделям с нея. Първата кола ми е, на много ме научи... Родителите ми ми помогнаха да си купя малко по- нова и сигурна кола и сега гледам да връщам каквото мога.А исках по- нова и сигурна кола, защото чакам син април месец Отговарянето на не е желателно. Нарушаваш т. 10 от правилата на раздела. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

up ?

Коментар

Колата е продадена. Всички са щастливи Моля модераторите да заключат или изтрият темата.

Коментар

Working...
                          X