Fiat Bravo 2.0 20V VISРегистриран е октомври 1999г.Реални 140 000 км.160к.с. новия мотор- ABS- климатроник (работещ)- аларма- ел. огледала- ел. стъкла- чупещ волан- mp3- халогени- добри зимни гуми- имобилайзер- крушки Osram night breakerПреди 1000км. сменени: масло Selenia 20 K, въздушен и маслен филтър, накладки ( предни и задни), трансмисионно и хидравлично масло, следва смяна на ремъци и ролки след 30 000 км. Сменени свещи NGK. Колата има много добри зимни гуми 195/55/15. Много стегната и пазена кола. Заслужава си. Продавам я единствено, защото искам нещо с турбо. Гражданска и каско до края на 2011г. Колата се намира в София. Цената е 2400лв. ( може коментар на място). Тел. 0885 065 141
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 2.0 20v vis 99g.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Извинявайте за лошите снимки, но нещо не ми се получава с форматирането,тези дни ще пусна нови. Никой ли не е заинтересован за ХГТ-то, наистина е много стегнато и запазено-е всеки си хвали неговото, но наистина е добро а и ще има сериозен коментар за цената!Fiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
-
dani_b написа:Знам колега, че е 154 к.с., но има достатъчно доработки по него, които не съм описал и е под достойнството ми да преувеличавам.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Порт и шлаиф на глава,препрограмиране на ЕКУ-то,К&N филтарче,резонатор и мисля че ги има 5кончета отгоре,а за компресията мисля че е добра,като я взех смених сегментите и 20-те клапана,цилиндрите бяха ок.Ако греша се извиняяяяавам на всичкиFiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар