Година на производство 1989г.тип двигател бензиновмощност 90 коняскоростна кутия ръчнакатегория хечбекпробег 247 000 кмособености4(5) врати Ел. Огледала, Ел. Стъкла,Металик, Стерео уредба,Ел. Шибедах,Центр. заключване,хидравлика колата е с газова уредба BRC.типото е на баща ми има леки забележки по външния вид но без толкова не може иначе двигателя и ходовата част са в добро състояние продава се понеже баща ми си е харесал по нова италианка а типото няма да има кои да го кара :колата се намира в град харманли цена 1100лв. с вазможен коментарснимки http://daniv.snimka.bg/automobiles/f...телефон 0894 76 51 16 - Иван
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам фиат типо 1.6 двувалката
Collapse
Заключена тема
X
X
-
а каква кола сие харесал 6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.orgФиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
-
DragonHeart написа:а каква кола сие харесал 6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусии. Модераторски екип на fiat-bg.orgФиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар